Huhtikuun pelaaja Robin Hull

5.6.2014

Robin Hull
Robin Hull

Robin Hull on valittu huhtikuun pelaajaksi. Hull teki uskomattoman työn voittaen neljä karsintaottelua saavuttaen paikan 32 parhaan pelaajan joukkoon snookerin MM kilpailuun Englannin Crucibleen. Hull pelasi MM kilpailun ensimmäisen kierroksen ottelun Ronnie O´Sullivania vastaan.

1. Miten valmistauduit MM kilpailua (karsintaa) varten?

- Se oli kaksiosainen toteutus pelin viemiseksi eteenpäin. Ensin teknillisiä asioita joita piti parantaa ja toiseksi henkisen puolen vahvistamista. Joulukuusta alkaen keskityin lyöntikohtaisen ajattelutavan löytämiseen, focus siihen mikä tuntuu itselle parhaalta ja vaistojen muokkaamista. Pidin treenit riittävän yksinkertaisina.

2. Tuliko karsintaotteluista esille jotain uutta?

- Ei tullut yllätyksiä. Olin mentaalisesti hyvässä kunnossa ja avoin positiivisille jutuille. Olin tyytyväinen että meni harjoittelukaavan mukaan, sitä oli treenattu.

3. Mitkä olivat mietteet kun kuulit Ronnie O´Sullivanin tulevan vastustajaksi?

- Olen hyvin vähän miettinyt kaaviojuttuja, pyrin vaan tekemään oman suorituksen. Tiedostin tietysti että Ronnie on noissa ympyröissä vaikein kaikista. Pääsin yrittämään niitä asioita joita olin harjoitellut. Suunta oli oikea, mutta toteutus ei riittänyt. Aina lähden voittamaan. Olihan se mielenkiintoinen tilanne.

4. Toinen esiintymisesi Cruciblessa. Mitä eroa on näiden 14 vuoden välillä?

- Kyllä nyt oli helpompi. Tosi erikoinen areena ja aika hässäkkää. Oma mentaali pitäisi pystyä pitämään koko ajan kirkkaana ja nyt se oli tasapainossa. Kyllä siellä on nautinto pelata.