RG7

Kisaraportti RG7 Helsinki CSS

 Kauden ehdottomasti kovatasoisimmat kisat pelattiin Cabinilla viikonloppuna. Hull, Niva, Erkinmikko, ja Oikarinen mättivät satasia pää märkänä yhteensä kahdeksan kappaletta.

Viikonlopun mestaruussarjan kisat Cabinilla tarjosi makiaa mahan täydeltä snookerin ystäville ja pelaajille. Tähän menneessä kauden ainoan satasen oli tehnyt Kim Laaksonen, joten oli jo korkea aika saada muitakin nimiä satasen listoille ennen sm-karsintoja. Ja niitähän saatiin neljä kappaletta yllä mainittujen nimien taiteilemana. Tämä on ilmeisesti ennätys lajissaan että näin moni eri pelaaja yhdessä kisassa tekee satasen. Onnittelut kaikille, trendi lupaa hyvää. Myös +50 sarjoja tuli niin mukavasti ettei tässä kehtaa +30 sarjoille tuhlata palstatilaa.

Robinille kisat oli hyvä kenraaliharjoitus Crucibleen, ja tätä kirjoittaessa hän pelaa avausmatsin Tony Dragoa vastaan. Robin voitti kisat videllä satasella ja kahdeksalla +60 sarjalla, joten kyllä mies on kuosissa ja breakbuilding toimii. Toivottavasti saamme seurata monta Roopen matsia Cruciblessa - onnea ja taitoa matkaan koko snookerväen puolesta!

Heikki Niva pelasi myös hienon turnauksen tullen toiseksi kovien kontrien jälkeen, ja hänen toimesta näimme kisojen toiseksi suurimman sarjan 128. Jyväskylän Oikarinen ja Mannila olivat myös julmia vastustajilleen ja ottivat sijat 3-4. Hiljattain maksimibreikin tehneen Oikarisen kunto on edelleen kova, siitä kertoo 102 breikki. Myös kisataukoa pitänyt Oulun Juha Erkinmikko oli tikissä eikä säikähtänyt allekirjoittaneen seiskan sarjoja, vaan antoi kylmän vastauksen tehden oman ennätys RG-kisabreikin 112.

Aina loppuun asti taisteleva pallotaituri Janne Häkkinen järjesti lauantaina mielenkiintoisen yllätyksen voittamalla Robinin 3-2. Janne on esimerkillinen pelaaja siinä mielessä ettei pelejä ole tarpeen hävitä etukäteen nimimiehiäkään vastaan.

Tästä on hyvä jatkaa tuleviin sm-karsintoihin. Miesten peli vaan paranee kauden lähestyessä loppuaan. Tulkaahan isolla joukolla tekemään isoja sarjoja karsintoihin!

Iso kiitos myös Cabinin vapaaehtoisille jotka hoitivat kisajärjestelyjä ennen, jälkeen, ja kisojen aikana. Siivous, kanttiini, tulospalvelu, pöytien ja pallojen hoito, ja muut juoksevat asiat hoituivat erittäin hienosti kun taakkaa oli jaettu usean toimijan kesken.

 

Sami Hovi

Kilpailunjohtaja

Ilmoittautuneet

1 Tiusanen Timo CSS
2 Tiihonen Patrik JSBK
3 Kananen Jani GU
4 Huuskonen Niko CSS
5 Tolvanen Antti Ritz
6 Pällijeff Pena CSS
7 Hovi Sami CSS
8 Veikkanen Saku BCL
9 Virtanen Jyri WCS
10 Suvanto Tero KK-79
11 Lyyra Pessi Players
12 Jäntti Pasi KK-79
13 Stormbom Tom CSS
14 Hannula Veikko Ritz
15 Lehto Juha Sabik
16 Nappari Tero GU
17 Savolainen Jani CSS
18 Mannila Antti Players
19 Salo Pertti CSS
20 Pallaspuro Petri KoKa
21 Haaranen Mikko CSS
22 Tuomaala Pekka HeiBk
23 Hämäläinen Jukka CSS
24 Sillvan Jarno Bilis
25 Tshering Topden CSS
26 Erkinmikko Juha Brode
27 Hummastenniemi Janne CSS
28 Niva Heikki EBK
29 Merivirta Janne CSS
30 Hull Robin KK-79
31 Oikarinen Esa JBS
32 Häkkinen Janne CSS
 

 

Kaaviot