RG1

Snooker 1.Divisioona RG-1 Turku WCS

Kilpailuraportti

Kauden avauskilpailu käytiin WCS:n sekä TSK:n tiloissa mukavalla 34 hengen porukalla. Oli hienoa nähdä kisoissa myös muutama ensikertalainen, ja toivottavasti nähdään jatkossakin. Kaikki rohkeasti mukaan!

Lauantain pelit saatiin mukavasti liikkeelle aikataulussa, mutta viimeinen peli venyi hieman yli kahteen yöllä. Pakko nostaa hattua taistelupari Louhela-Leinoselle, jotka pelasivat viimeisen matsin yömyöhään.

Sunnuntain cup-peleissä ei suurempia yllätyksiä nähty, mutta allekirjoittanut sai jonkinmoisen suonenvedon ja pelasi itsensä ensi kertaa semeihin asti. Semi-finaaliparit olivat siis Kosola-Virho ja Hautanen-Sirkiä. Upeasti itsensä ensimmäistä kertaa finaaliin asti pelasi Hautanen, onnet siitä! Finaalissa Hautaselle tuli vastaan Virho, joka jälleen kerran vakuuttavilla breikeillään ja hyvällä turvapelillä lopulta voitti 3-0.

Yhteenvetona voidaan todeta, että harjoittelu on tehnyt tehtävänsä, kun 4 ensimmäistä sijaa meni WCS:n ukoille. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti uusia kisoja! Kiitos osallistuneille.

Terveisin
Jussi Kosola