RG1

Snooker 1.divisioona RG1 Turku/KK-79

1.div RG1/Turku finaalipari, vasemmalla voittaja Heikki Niva ja oikealla kovan vastuksen antanut Saku Veikkanen. Molemmat junioreita. Kuva: Tommi Hautanen

Kauden avauskisa lähti käyntiin hyvistä lähtökohdista. Osallistujia oli liki 30 mikä on mukava määrä ensimmäiseen kisaan, ja erityisen hienoa oli nähdä monen uuden pelaajan mukaantulo kilpailutoimintaan. Tervetuloa!

Itse kilpailu sujui jouhevasti vaikka tuplaeliminaatiossa pelien odotusaika voi joskus olla pitkäkin. Lauantain kierros saatiin kuitenkin päätökseen hyvissä ajoin. Tämä johtui osittain myös siitä että pelaajissa on tapahtunut kehitystä. Itsensä ylittäjiä verrattuna viime kauteen löytyi useita, kuten Mika Virta, Jussi Kosola ja Tommi Hautanen.

Finaalipäivä meni lupaavien junioreidemme komennossa. Heikki Niva ja Saku Veikkanen pussittivat tiensä nopeasti finaaliin, ja voiton vei Niva luvuin 3-1. Nämä nuoret herrat toivat enimmäkseen täytettä myös breikkilistoille, joista suurimmat lähentelivät viisikymppisiä.

Tästä on hyvä aloittaa kausi. Kauden läpiviemistä auttaa paljon myös se että snookerjaostoon tuli henkilöitä mukaan hoitamaan Turun alueen toimintaa.

Sami Hovi

Snooker lajipäällikkö

1.div RG1/Turku finaalipari, vasemmalla voittaja Heikki Niva ja oikealla kovan vastuksen antanut Saku Veikkanen. Molemmat junioreita. Kuva: Tommi Hautanen

Snooker 1-divisioona RG 1, 17-18.8.2013 KK-79, Aura-Biljardi, Turku

1 Heikki Niva EBK
2 Saku Veikkanen BCL
3 Tommi Hautanen WCS
4 Iiro Sirkiä WCS
5 Tero Aho CSS
6 Jussi Kosola WCS
7 Sami Hovi CSS
8 Juhana Hautala KK-79
9 Mika Virta SaBik
10 Peter Trompari WBS
11 Petter Pinola CSS
12 Petri Pallaspuro KoKa
13 Niilo Laitinen GU
14 Mikko Haaranen CSS
15 Reino And KK-79
16 Jussi Aho GU
17 Tuomas Vuori GU
18 Kenneth Solja EBK
19 Tony Silvan WCS
20 Olli Salo Bilis
21 Pertti Salo CSS
22 Toni Kemppainen C-PL
23 Juha Kastari GU
24 Harri Perkonoja SaBik
25 Tuomo Perkonoja SaBik
26 Ville Tuomala KK-79
27 Mikko Paajanen EBK
28 Olli Kattelus Bilis
29 Veikko Hannula Ritz