Keskustelupalstan käyttö

Keskustelupalsta on tarkoitettu biljardin harrastajien foorumiksi, jossa lajista kiinnostuneet henkilöt voivat vaihtaa ajatuksia lajiin liittyvistä asioista. Keskustelupalstalla on eri lajeille osoitetut omat osiot. Myös liiton toimintaan liittyviä toiveita ja ehdotuksia voi palstan kautta esittää. Paljon käytetty osuus palstalla on kilpailutoiminta eri lajeissa, jossa ilmoitetaan kilpailuista ja niihin pelaajat voivat palstan kautta ilmoittautua. Palstalla on myös yksityishenkilöille tarkoitettu osto ja myynti -palsta jossa voi ilmoittaa käytetyistä biljarditavaroista ja -välineistä. Keskustelupalstan viestit eivät edusta liiton kantaa ellei kirjoittajana ole liiton henkilökunta. Jokainen keskustelupalstalle kirjoittaja on rekisteröityessään sitoutunut noudattamaan palstan sääntöjä ja määräyksiä sekä yleistä nettietikettiä.

Erillisiä SBIL:n sääntöjä keskustelupalstan käytöstä:
- Liiton kilpailukalenterissa saman lajin/sarjan SM-kilpailuille on pyhitetty ajankohta kalenterissa ja tällöin keskustelupalstalla on kiellettyä mainostaa ei-liiton alaista saman lajin/sarjan kilpailua samalle ajankohdalle. Keskustelupalstan ylläpitäjät poistavat tämmöiset viestit automaattisesti (lisätty 1.9.2013).
- Edellinen sääntö koskee myös avoimia kilpailuja joita varten on erikseen ostettu/lunastettu kalenteripaikka SBIL:n kilpailukalenterista - ne ovat myös SM-kilpailujen tapaan pyhitettyjä. Erikoistapauksissa voi tietenkin pyytää lupaa kalenteripaikan omaavalta tapahtuman järjestäjältä ja/tai SBIL:ltä. (lisätty 15.6.2015)