Suomen juniorit hakevat vielä virettä EM kisoissa

5.8.2014

Valmentaja Jani Siekkinen
Valmentaja Jani Siekkinen

Kasipallossa edelleen ailahtelevuutta pelaajien otteissa.

Poolin juniorien ja koulupoikien EM kisoissa Suomen pelaajien esitykset ovat edelleen hieman lukossa. Joukkueen valmentaja Jani Siekkinenkin on hieman ihmeissään tilanteesta:

- Muutaman kerran ollut pientä pilkahdusta paremmasta, mutta sitten taas tulee sekoomista. Valmistautumiset on kyllä hoidettu mallikkaasti, joka päivä menty nukkumaan ajoissa ja herätys ollut aamulla klo 07 aamulenkille. Olemme tehneet asioita joukkueena ja kannustettu muiden peleissä, käyty yhdessä syömässä yms. mutta jotenkin kundit vieläkin aika kipsissä.

- Pelaajien tekeminen vähän huolimatonta eikä sitä ole saatu pois palavereista ja ohjeista huolimatta, eikä tappiotilanteissakaan ole saatu kurssia muutettua. Paitsi Vili Kokkonen joka hyvin ajoitetun time outin ja sen jälkeen varman pelaamisen ansiosta käänsi ottelun Norjaa vastaan 2-5 tappioasemasta 7-6 voitoksi.

- EM kisoissa on kohtuullisen tasainen taso, ainoastaan muutamat pelaajat erottuvat joukosta kuten Saksan Joshua Filler sekä Ruotsin Daniel Tangudd, jatkoi valmentaja Siekkinen kisan analysointia.

Koulupoikien sarjassa Vili Kokkonen aloitti kasipallon hyvin ottaen puhtaan 6-0 voiton Valko-Venäjän Timofey Seredasta, mutta kärsi heti perään samoin luvuin rökäletappion Eklent Kaicille. Kokkonen pelaa parhaillaan Belgian Kevin Makelbergeä vastaan. Nooa Oksala jatkaa kisassa yhdellä tappiolla.

Junnuissa Casper Matikainen jatkaa 32 pelaajan joukossa, kun taas Santtu Pyykönen ja Juuso Nuutinen putosivat jatkosta. Pyykönen hävisi suoraan kaksi otteluaan, Nuutinen ehti ottaa yhden voiton.

Kilpailusivusto