Viikonlopun kilpailutoiminnassa poolia ja kaisaa

27.3.2014

Brode
Brode
Club Cue Action
Club Cue Action

Liiton kilpailuja etelässä ja pohjoisessa sekä Pirkanmaalla

Tulevan viikonlopun kilpailutoimintaa hallitsee eteläisessä Suomessa poolin RG 7 divarimestaruuskilpailu, toiselta nimeltään B-SM, joka pelataan kahdella salilla; Vantaan Brodessa ja Keravan Club Cue Actionissa. Kilpailuun on ilmoittautunut 92 pelaajaa.

Divarimestaruuskilpailuun saavat osallistua muut paitsi poolin yleisen rankinglistan 32 parasta pelaajaa (RG 6 jälkeen). Pelaajalistasta löytyy huippupelaajia kuten mm. AC Lunan Tommi Lamminaho ja Aleksi Annanmäki, CCA:n Jiri Marsalo sekä edellisen 1-divisioonakilpailun voittaja Juha Levo Duckpoolista. Katso osallistujalista täältä

Brode

Club Cue Action

Vantaalta ja Keravalta katsottuna lähes toisessa päässä Suomea, Torniossa, pelataan myös liiton kilpailu. Tornion Klubi järjestää kaisabiljardin rankingkilpailun hienolla 41 osallistujalla. Pääosa pelaajista on Pohjois-Suomen alueelta, mutta on kisamatkalle lähtenyt muutama peluri etelästäkin. Heistä Imatran Kerhon Janne Stenbergillä on paljon pelissä, sillä hän on tällä hetkellä kaisan rankinglistalla kolmantena puhaltaen vahvasti kakkosena olevan Ritz Clubin Ville Pasasen niskaan. Jannella on 73 pistettä kun Villellä 90, joten Janne tarvitsee isoja pisteitä parantaakseen asemiaan.

Paitsi Stenbergiä, kisan kärkisijoille voi veikata myös esim. Rovaniemen Biljardikerhon Kari Kalliota tai Oulun Biljardikerhon Mikko Hämäläistä, jotka molemmat ovat kilpailleet kauden aikana säästeliäästi mutta sijoittuneet aina tuloslistan kärkikaartiin. Tietysti on aina tilaa myös ”mustalle hevoselle”.

Kilpailua voi seurata täältä

Tornion Klubi

Sunnuntaina 30.3.2014 pelataan myös nuorisotalojen 9-pallon SM kilpailu Tampereen Galaxie Centerissä. Kilpailussa on mukana 18 joukkuetta pääasiassa Etelä-Suomesta, mutta myös rohkeat kaverit Kokkolasta Isojärven nuorisotalolta.

Galaxie Center Tampere

Käykäähän katsomassa kisoja paikan päällä tai kannustamassa pelaajia (ja kisajärjestäjiä) keskustelupalstan kautta.