10-pallo semifinaalit käynnissä

2.7.2022

Semifinalistit vasemmalta; Topias Vedenpää, Juha Pekkarinen, Arseni Sevastyanov ja Juho Teittinen.
Semifinalistit vasemmalta; Topias Vedenpää, Juha Pekkarinen, Arseni Sevastyanov ja Juho Teittinen.


Salon SM-viikon biljardissa ollaan jo semifinaalivaiheessa. Otteluparit ovat: Topias Vedenpää vs Juha Pekkarinen sekä Juho Teittinen vs Arseni Sevastyanov.

Poolbiljardia (7-jalan pelipöydät)

10-pallo SM kilpailu 1-2.7.2022 Salo

 

Puolivälierät lauantai 2.7.2022

Arseni Sevastyanov (Iso8) voitti näytöstyyliin erin 7-1 Sami Karttusen (CCA) pääsystä mitalipeleihin. Kotkan nuorukainen ei antanut kokeneelle vastustajalleen armoa, vaan päätti ottelun 46 minuutissa.

- Tietysti nyt on hyvä fiilis ottelusta kun voittaa ja pääsee huilaamaan ennen seuraava peliä. Oli muutamia hienoja kyytejä ja breikkikin onnistui sekä oli hyvää seiftitaistelua niin siinä tärkeimmät avaimet voitolle, kertasi Arseni ottelun kulkua.

 

Topias Vedenpää (MPT) ja Jalo Kotinurmi (Iso8) olivat tunnin pelin jälkeen tasaisesti tilanteessa 3-3. Seuraavaksi molemmille erät ja tilanne edelleen tasan 4-4. Kaksi seuraavaa erää Topiakselle ja tilanne jo 6-4 hänelle. Kotinurmen harmittava kymppipallon pussitus jäi menemättä sisään, joten Vedenpää kuittasi otteluvoiton siitä itselleen.

- Pelasin alusta hyvin aina 3-1 tilanteeseen ja sitten tuli pari helppoa virhettä. Taas tasatilanteen 3-3 jälkeen sain uudestaan otetta ja menin 6-4 johtoon. Viimeisen erän sain sitten lahjaksi, totesi Topias ratkaisuhetkiä.

 

Juha Pekkarinen (EBK) näytti jo menevän omia menojaan ollen selvässä 5-1 johdossa, mutta vastustaja Jesse Gustafsson (GU) pääsi kaventamaan ottaen toisen erän itselleen. Pekkarinen meni taas seuraavassa erässä 6-2 johtoon. Seuraavassa erässä Pekkarinen teki siistin pöydän tyhjennyksen vieden ottelun 7-2 ja mennen mitalikamppailuihin.

- Hyvin lähti peli käyntiin ja harmittavasti Jessellä kävi vähän huonoja. Mulla oli hyvä fiilis ja kova luotto omaan pelaamiseen, näin leikkuut hyvin ja ne tuli tehtyä. 2-0 tilanteessa taisi Jesseltä katketa selkäranka ja mulla oli entistä vahvempi ote. Oli kyllä hyvää peliä multa pitkästä aikaa, sanoi tyytyväinen Juha Pekkarinen ottelustaan.

 

Lappeenrannan Fouli Billiard Teamin Juho Teittinen osoitti myös vahvaa osaamistaan pitäen ottelun alkua itsellään. Tilanteessa 6-3 vastustaja Mika Riikonen (PaKlu) käytti aikalisän. Se tuottikin heti tulosta kaventaen tilanteeksi 6-4. Mikan epäonnistuminen vitospallossa avasi Juholle mahdollisuuden pöydän tyhjentämiseen pallojen ollessa suotuisasti. Tämän tilaisuuden Juho käytti hyväkseen ja otti otteluvoiton itselleen erin 7-4 varmistaen näin myös mitalin.

Ottelut jatkuvat semifinaaleilla, tulospalvelu löytyy biljardi.org sivustolta 

Finaali pelataan klo 18 alkaen. Finaali näytetään myös TV2 kanavalla suorana lähetyksenä.