Lisenssilaskut saatavilla Pelaajasivulta

25.1.2013

Korjauksena edelliseen tiedotteeseen, lisenssilaskut on saatavilla suoraan Pelaajasivulta. Teknisten ongelmien vuoksi varsinaisia lisenssilaskuja ei saada lähetettyä, mutta pelaajille on lähetetty sähköpostiviesti jossa on ohjeet lisenssin maksamisesta.

Tässä vielä ohjeet lisenssin hankkimisesta:
Suomen Biljardiliitto ry:n kilpailulisenssin kaudelle 2012-2013 voi hankkia suoraan liiton nettisivun Pelaajasivun kautta.

Kirjaudu sivustolle sisään aikaisemmin tekemilläsi pelaajasivun tunnuksilla (ei SBiL keskustelupalstan). Tarkista ensin omat tietosi (osoite, seura, syntymäaika ym. Osoite on tärkeä Biljardilehden postitusta varten) ja täydennä/korjaa niitä tarvittaessa. Jatka sen jälkeen uuden kauden lisenssin hankintaan valitsemalla itsellesi lisenssityyppi ja hyväksymällä liiton säännöt.

Jos sinulla on Nordean verkkopankki, valitse se. Tällöin maksu yhdistyy suoraan Nordean verkkopankkiin. Muussa tapauksessa valitse laskulla, josta klikkaamalla näytä/tulosta lasku saat lisenssilaskun oman koneen näytölle.

Poimi laskusta oma henkilökohtainen viitenumero ja mainitse se maksettaessa.

Mikäli tunnukset Pelaajasivulle ovat unohtuneet tai pelaaja on aikaisemmin rekisteröity liiton toimesta, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen tunnusten saamiseksi.

Tässä vielä linkki lisenssiohjeisiin

Liiton kilpailukalenteri kaikista lajeista löytyy täältä

Ja tiedostopankista löytyy myös kilpailuohjekirjoja eri lajeihin, kannattaa tutustua niihin.

Oikein hyvää alkavaa kilpailukautta!