Liikuntamaan biljardipisteellä paljon kävijöitä

13.11.2017

Kirsi, Jouni ja Elina olivat Liikuntamaan biljardipisteen ohjaajia
Kirsi, Jouni ja Elina olivat Liikuntamaan biljardipisteen ohjaajia
Jouni opastaa nuorta lajin saloihin
Jouni opastaa nuorta lajin saloihin
Idea käteväksi apuvälineeksi jos esim. peukalo puuttuu
Idea käteväksi apuvälineeksi jos esim. peukalo puuttuu
Idea käteväksi apuvälineeksi jos esim. joutuu pelaamaan yhdellä kädellä
Idea käteväksi apuvälineeksi jos esim. joutuu pelaamaan yhdellä kädelläTampereella pidetyssä VAU:n Liikuntamaa tapahtumassa oli todella paljon osallistujia kokeilemassa eri urheilu- ja liikuntamuotoja. Biljardipisteelläkin oli satoja kokeilijoita.

Viime viikonloppuna 9-11.11.2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen E-hallissa oli suuri vammaisurheilun Liikuntamaa tapahtuma, jossa oli esillä lukuisia eri urheilulajeja. Myös biljardi oli hyvin esillä kahdella biljardipöydällä, joilla kaikki halukkaat saivat kokeilla poolbiljardia. Pisteellä vieraili satoja henkilöitä tapahtuman aikana. Biljardiin oli jatkuvasti jonoa.

Biljardipisteen vetäjät Kirsi Paasivirta ja Elina Mattila antoivat lajiohjausta ja kertoivat biljarditietoutta pisteellä vierailijoille. Kiitos Kirsi ja Elina!

Myös pyörätuolibiljardin huippupelaaja Jouni Tähti ehti paikan päälle vaikka samaan aikaan oli viereisessä hallissa pelaamassa pyörätuolibiljardin 9-pallon MM kilpailussa. Ikävä kyllä Jouni putosi perjantaina kilpailusta, mutta oli sitten koko lauantaipäivän pisteellä ohjaamassa. Kiitos myös Jounille!

Biljardissa opastettiin jopa erästä täysin sokeaa henkilöä pelaamaan. Opetettiin proteesikätisiä, ihmisiä kellä ei ollut toista kättä ollenkaan, pyörätuolissa istuvia jne. sen lisäksi pisteellä kehiteltiin apuvälineitä pahvista ja teipistä.