Suomalaisten pelit päättyneet

24.1.2013

The Dynamic Pyramidin MM-kilpailuissa Khanty-Mansiykissa järjestettävissä Nevskajan MM-kilpailuissa Suomen Juho Nykänen kohtasi tänään Ukrainan Alexander Bedevkan. Noin puolentoista tunnin taistelu oli Nykäseltä Ukrainalaista vastaan, mutta ei pystynyt tätä kukistamaan vaan joutui poistumaan ottelusta hävinneenä lukemin 1-4. Juho Nykäsen sijoitus oli kilpailussa lopulta 49-64.

Turnauksessa jatkaa huomenna torstaina 16 parasta:
L. Shvyryaev RUS - K. Esiddinov KGZ
P. Daniel RUS - A. Tchepikov RUS
D. Belozerov UKR - S. Mehovov RUS
W. Perkun UKR - B. Koryagin UKR
S. Aces RUS - N. Livada RUS
J. Tarnovetsky UKR - A. Pivchenko UKR
E. Saltovskiy BLR - S. Radionov UKR
A. Palamar UKR - A. Frejze RUS


Juho Nykänen ei päässyt ihan parhaimpaan iskuunsa näissä MM-kisoissa.

Päivä 4 (kokemusta rikkaampana) torstai 15.11.2012
- Aamulla saatiin raportti Jessen eilisistä peleistä ja hänen mietteistään:
Jesse Hämäläisen 1.ottelu jossa vastassa oli nuori valkovenäläinen (Saltovskiy), joka painoi kaikki pallot alusta loppuun asti säkkiin nopealla rytmillä. Ei ehtinyt Jesse MM-debyyttiään pelata kuin 10 minuuttia ja tilanne oli taululla jo 0-3 (0-8, 4-8,0-8). Tässä vaiheessa Jesse teki niukan kavennuksen palloin 8-7. Viimeiseen erään Jesse hyvin alkuun tekemällä Saltovskiyn tyhjästä avauksesta neljän pallon sarjan, mutta viides (luikka) jäi aivan huulille, eikä vain mennyt. Sen jälkeen Ukrainalainen nousi tasoihin ja ohi ja Jesse pelasi ne lyöntivuorot mitä pystyi todella hyvin, mutta tasoero oli vain liian kova. Saltovskiy onkin selvittänyt tiensä voittaneiden puolelta 16-cupiin ainoana Valko-Venäläisenä pelaajana joka enää kisoissa on mukana.
- Jessen toinen ottelu oli siis Juho Nykästä vastaan ja tässä Jessen suorat kommentit ottelun kulusta hänen näkökulmastaan: "Juhoa vastaan pääsin heti alusta asti rentoon lyöntiin ja kaksi ensimmäistä erää mulle 8-5. Sitten olikin mielenkiintoinen erä, johon multa pari virhettä. Ensimmäinen hiukan kyseenalainen, kun kohdepallo yli keskilinjan mutta "osumakohta" keskilinjan toisella puolella. Seiftasin tästä pallosta oman päätyvalliin. Käytännössä osuma tapahtui ennenkuin lyöntipallo ylitti keskilinjan. Tästä ei juho kuitenkaan rokottanut kuin virhepallon verran. Tämän jälkeen hieno restiluikka multa ja käsipallosta hyppy yli pöydältä . Juholta kavennus ja meikäpoika tupakalle. Tauonjälkeen tiukkoja eriä jotka juho viimeisteli nimiinsä ja voitti ottelun 2-4. Harmi että jouduttiin Juhon kanssa kisaamaan jatkosta tässä vaiheessa. Taso turnauksesssa kova ja omalta osalta pelin opiskelu jatkuu katsomon puolella. Ensi kerralla kokemusta rikkaampana ja tällöin varmasti tasoero kaventunut"

Suomalaisten lopulliset sijoitukset:
Juho Nykänen 49.-64.
Jesse Hämäläinen 65.-88.

Seuraa viikonloppuna maailman parasta pyramidia: http://www.duplet.com.ua/?R=news&id=1890