Jani Siekkinen ja Petri Makkonen Slovenian Euro Tourilla

22.8.2014

Jasmin ja Albin Ouschan. Kuva: EPBF/DM
Jasmin ja Albin Ouschan. Kuva: EPBF/DM
Petri Makkonen
Petri Makkonen
Jani Siekkinen
Jani Siekkinen

Slovenian Portoroz on isäntänä jo kolmannessa kansainvälisessä poolkilpailussa kuukauden sisällä. Junnujen ja seniorien EM kisojen jälkeen on nyt vuorossa Euro Tour osakilpailu.

Kilpailussa on pelattu ensimmäiset kierrokset Petri Makkosen jatkaessa voittajien puolella, mutta Jani Siekkinen pelaa selkä seinää vasten yhden tappion kärsineenä. Ensimmäisessä ottelussa Kreikan Alexander Kazakis oli parempi erin 9-4. Siekkisen seuraava vastus perjantaina aamulla on Kyproksen Georgios Katsaras.

Petri Makkonen selvitti ensimmäisellä kierroksella Norjan Joakim Haugen 9-6, seuraavaksi samoin lukemin Unkarin Balazs Mikon. Seuraavaksi Makkonen saa vastaansa perjantaina iltapäivällä Puolan Tomaz Kaplanin.

Voittajien puolen toisella kierroksella nähtiin erityinen ottelu, sillä itävaltalaiset sisarukset Jasmin ja Albin Ouschan pelasivat vastakkain. 28-vuotias Jasmin Ouschan on ollut Euroopan parhaita naispelaajia jo vuosia, eikä pikkuveli, 24-vuotias Albinkaan ole siitä kaukana miesten puolelta. Hän on voittanut vuonna 2012 yhden Euro Tour osakilpailun. Tämänkertainen ottelu oli kaksikon ensimmäinen kohtaaminen kilpailussa seitsemään vuoteen, nyt pikkuveli oli parempi eri 9-4.

Kilpailusivusto ja tuloksia