SM-alkukilpailut alkavat poolilla ja karalla

23.4.2014


Tulevana viikonloppuna 26-27.4.2014 jaetaan ensimmäiset pelipaikat Helsingin Kulttuuritalolle biljardin yhteiseen SM-finaalitapahtumaan. Poolissa pelataan yleisen sarjan 9-palloa ja karassa pelataan yleisen sarjan SM-alkukilpailu. Molemmista kilpailuista pääsee neljä parasta pelaajaa SM-finaalitapahtumaan Kulttuuritalolle 24.5.2014.

Poolin yleisen sarjan pelaajat kokoontuvat Tampereelle, jossa pelataan kahdessa pelipaikassa; Galaxie Centerissä sekä Space Bowling and Billiardsissa. Käytössä on yhteensä 26 pelipöytää, Galaxiessa 16 ja Spacessa 10. Kunnon pöytämäärä onkin tarpeen, sillä pelaajia on ilmoittautunut kisaan jo tasan sata kappaletta kun ilmoittautumisaikaa on jäljellä vielä keskiviikkoiltaan saakka. Viimeisimpänä ilmoittautuneena listalla on tällä hetkellä Turun Biljardikahvilan Kim Laaksonen, joka on yksi ennakkosuosikeista. Mukana on myös viime vuoden 9-pallon Suomen mestari Ritz-Clubin Markus Juva sekä hopeaa saalistanut kotisalillaan pelaava Galaxie Unitedin Aki Heiskanen. Lisäksi varteenotettavia Kultsalle menijöitä voivat olla myös Broden Jani Siekkinen, Biljardi-Kotkien Jani Uski ja hyvin rankinglistalla noussut jo seniori-ikäinen Shamrockin Marko Hartikainen tai mahdollisesti myös joku nuori pelaajaa yltää neljän joukkoon.

Galaxie Tampere

Space Bowling and Billiards

Kilpailuun ilmoittautuneet pelaajat ja kilpailutietoja

Poolin yleisen sarjan rankinglista

---

Karan SM-alkukilpailu pelataan Espoon Biljardikerhon tiloissa Kivenlahdessa. Kisaan on tällä hetkellä ilmoittautunut 12 pelaajaa. Mukana ovat mm. puolustava mestari Sami Hannula sekä hänen sukunimikaimansa karan lajipäällikkö Toni Hannula. Myös biljardin monilajitaitureita Markku Koposta sekä Jarno Aholaa voi hyvin veikata kisasta Kultsalle menijöiksi.

EBK:n kotisivut josta löytää pelipaikan yhteystiedot

Kilpailuun ilmoittautuneet pelaajat ja kilpailutietoja

Käykäähän katsomassa huippubiljardia kilpailupaikoilla paikan päällä!