Toni Savonen on Snookerin Shoot Out Suomen mestari

9.3.2024

Snooker TAOM Shoot Out SM-kilpailu

Jyväskylä, Hipposhalli 8-9.3.2024


Toni Savonen on Snookerin Shoot Out Suomen mestari

Jyväskylässä pelatussa Snooker TAOM Shoot Out SM-kilpailu päättyi jännittäviin loppuotteluihin. Finaalissa kohtasivat Jyväskylän Biljardiseuran Esa Oikarinen ja turkulaisen West Coast Snookerin Toni Savonen. Finaalissa nähtiin erinomaista snookeria, josta ei tapahtumia puuttunut. Savonen oli lopulta taitavampi 38-23 pistein ottaen Suomen mestaruuden. SM hopeaa siis Esa Oikariselle.

Pronssimitalit saivat seurakaverukset Patrik Tiihonen ja Iiro Sirkiä (West Coast Snooker).

Snooker TAOM Shoot Out SM-kilpailu oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut. Aikataulut pitivät alusta loppuun saakka. Live striimi toimi mahtavasti tarjoten nautittavaa katseltavaa myös kotisohville. Tulospalvelu samoin oli täydellinen pitäen kaikki ajan tasalla niin pelipaikalla Hipposhallilla kuin kotikatsomoissa. Kilpailun johtaja Mikko Savolainen ja koko Pyykkiojan Pool & Snooker organisaatio hoiti nämä striimit ja tulospalvelun todella ensiluokkaisesti. Kiitos koko PPS porukka (Mikko, Jere, Antti, Jussi A, Jussi S ja Tony), ilman teitä tapahtumaa ei olisi voinut järjestää!

Kilpailun ottelut tuomitsivat ammattitaitoisesti kolmikko Sami Erkkilä, Tommi Eskola ja Anu Sivonen. Suuret kiitokset omistautumisestanne. Kiitos myös snooker lajipäällikkö Petri Pallaspurolle, joka hoiti yhteydet pelaajiin sekä hoiti kaikki lajiasiat kuntoon. Petri toimi myös Ylen lähetyksessä asiantuntijana.

Pelaajisto tuntui pitävän shoot out pelimuodosta ja hyväksyviä kommentteja sieltä suunnalta kuultiin kisakonseptia kohtaan. Kiitos pelaajistolle, että halusitte olla mukana tässä mahtavassa tapahtumassa.

Kiitos myös yhteistyökumppaneille TAOM Billiards ja Biljardikauppa Oy. Molempien panos kisan onnistumiseksi oli ensiarvoisen tärkeä. Biljardikaupan toimittama snookerpöytä oli erinomaisessa kunnossa ja koko peliareena oli ehdottomasti koko Hipposhallin keskipiste.

Kaikki tulokset löytyvät täältä https://www.sbil.fi/snooker/kilpailutoiminta-ja-tulokset/sm-kilpailut/2024/taom-shoot-out-sm-2024/aikataulu/

Kattava kilpailuraportti julkaistaan myöhemmin.

Toni Savonen SM kultaa.
Esa Oikarinen ja Toni Savonen finaalin teikkauksessa.
Toni Savonen Snooker TAOM Shoot Out Suomen mestari 2024.
Onnellinen Suomen mestari Toni Savonen pokaalin kanssa.
Toni Savonen ottelun jälkeen Ylen haastattelussa.
Vasemmalla SM pronssia sai Patrik Tiihonen, hopeaa Esa Oikarinen, Suomen mestari Toni Savonen sekä pronssia saanut Iiro Sirkiä.