Poolbiljardin kansainväliset kilpailut

23.11.2023

Maailman poolbiljardin kattojärjestö World Pool Association (WPA) on lähettänyt kansallisille liitoille kirjeitä kansainvälisiin kilpailuihin osallistumisesta, jotka eivät ole WPA:n sanktioimia.

WPA:n vuosikokous on päättänyt, että pelaajien on valittava, osallistuuko jatkossa WPA:n sanktioimiin kilpailuihin vai muihin kilpailuihin. Mikäli pelaaja osallistuu 1.3.2024 jälkeen kilpailuun, joka ei ole WPA:n sanktioima, pelaaja menettää oikeuden osallistua WPA:n alaisiin kilpailuihin, joka koskee kaikkia niin kansallisia kuin kansainvälisiä kilpailuita. Pelaaja myös menettää WPA:n rankingpisteet. Mikäli pelaaja haluaa palata takaisin WPA:n alaisiin kilpailuihin, se on mahdollista 6 kuukauden jälkeen sanktioimattomaan kilpailuun osallistumisesta sekä 500 USD maksamisesta kansalliselle liitolle.

Katso alkuperäinen kirje täältä


WPA ilmoittaa myös, että CBSA Chinese Billiards World Championship (Yushan County, Shangrao City, Jiangxi Province 2-16.12.2023) ei ole WPA:n sanktioima kilpailu. WPA varoittaa, että pelaaja joka osallistuu ko. kilpailuun, voi menettää WPA:n lisenssin ja WPA:n kilpailuihin osallistumisoikeuden.

Katso alkuperäinen kirje täältä