Big8.fi On the Road kiertue on käynnissä

22.9.2022

Isokasi toteuttaa biljardiaiheisen kiertueen yhteistyössä kumppaneidensa kanssa. Kiertueen aikana biljardin ammattilaiset saapuvat sovitusti eri nuorisotaloille jakamaan biljarditietoutta nuorille sekä antamaan vinkkejä nuorisotalojen ohjaajille biljardipöytien hyödyntämisessä.

Kiertue kattaa myös tapahtumia paikoissa, jossa biljardipöytiä ei vielä ole. Esimerkkinä Vantaan Super Parkissa järjestettävä biljarditapahtuma sunnuntaina 25.9.2022 Klo 11-18:00. Super Parkin tiloihin kasautuu kaksi biljardipöytää ja paikalla on lajin ammattilaisia kertomassa lajin hienouksista.

Yksi oleellinen osa hanketta on, että ensikosketuksen jälkeen nuorella on paikka, jossa syventää harrastustaan. Big8.fi kiertueen yksi merkittävimmistä yhteistyökumppaneista on Tapanilan Urheilukeskus, jossa toimii Isokasin valmennuskeskus. Kiertue keskittyy alkuvaiheessa Vantaan ja Helsingin seudun nuorisotaloihin, jossa nuorten on helppo löytää tiensä Mosalle (Tapanilan Urheilukeskus) silloin kun nuta on kiinni.

Isokasin valmennuskeskuksessa on kevyesti ohjattuja treenejä aina maanantai iltaisin ja kattava tarjonta kursseja, kun haluat syventää lajin saloja lisää. Myös yksityis- ja pienryhmä valmennuksia on tarjolla halukkaille. Lisää näistä sisällöistä löydät www.big8.fi

Seuraa kiertueen etenemistä #big8fi

 

PS. Jos löydät “Big8.fi Was here” tarran, ota siitä kuva ja tägää se #big8fi

 

Big8.fi kiertueen mahdollistavat yhteistyökumppanit!

Suomen Biljardiliitto RY

www.sbil.fi

Tapanilan Urheilutalosäätiö SR

www.tapanilanurheilu.fi

Taom Billiards, Taomtips Oy

www.taombilliards.com

Suomen Biljardimyynti Oy

www.biljardi.fi

Isokasi Oy

www.isokasi.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠