Joni Ahola on biljardin TAUSTAVOIMA

12.1.2023

Urheilugaalassa 12.1.2023 palkittiin myös lajin valitsema TAUSTAVOIMA henkilö. Palkinnon saajaksi on valittu siis henkilö, joka on lajin pitkäaikainen toimija, jonka panos on ollut poikkeuksellisen merkittävä lajissa ja on suurella lajisydämellään ollut mukana lajin pitkäaikaisessa kehittämisessä.

Biljardissa TAUSTAVOIMA palkinnon saajaksi on valittu nykyään liiton puheenjohtajana toimiva Joni Ahola. Joni Ahola on ollut liiton puheenjohtajana vuodesta 2017 alkaen ja hallituksen jäsenenä jo vuodesta 2007 alkaen. Tätä ennen Ahola on toiminut vuosia biljardissa muissa tehtävissä sekä edelleen oman kotiseuransa Espoon Biljardikerhon puheenjohtajana.

Joni Ahola on toiminut aktiivisesti näiden monien vuosien ajan kaikissa liiton järjestämien tapahtumien ja kilpailuiden järjestäjänä. Joni Ahola on vahva organisoija ja on tehnyt valtavan työn suomalaisen biljardin eteen. Suomen Biljardiliitto ry kiittää Joni Aholaa kaikesta siitä tarmosta ja toimeliaisuudesta, jonka olet antanut liiton organisaatiolle ja suomalaiselle biljardille!

Joni Ahola