Joni Ahola jatkaa liiton puheenjohtajana

30.11.2020

Joni Ahola
Joni Ahola
Jari Sampakoski
Jari Sampakoski

Biljardiliiton syyskokous pidettiin torstaina 26.11.2020 Sporttitalolla Helsingin Pitäjänmäellä. Hallitus jatkaa toimintaansa muuten entisessä kokoonpanossa, vain Jari Sampakoski Helsingistä valittiin uutena jäsenenä mukaan.

Kokoukseen oli mahdollista osallistua myös etäyhteydellä eduskunnan hyväksyttyä lain, jonka mukaan etäyhteys on mahdollista järjestää, vaikka yhdistyksen säännöissä etäyhteydellä osallistumista ei olisikaan mainittu. Kokouksessa oli Sporttitalolla paikan päällä kahden jäsenseuran edustajat (EBK ja HyvBK) ja etänä kolme (RBS, HSK ja Ritz). Lisäksi etänä oli liiton hallituksen jäseniä ja lajipäälliköitä.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Ensimmäisenä valittiin liiton puheenjohtaja vuosille 2021-2022. Puheenjohtajaksi valittiin Joni Ahola. Seuraavaksi valittiin hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Erovuorossa olivat Heikki Aunio ja Mika Palviainen, molemmat valittiin jatkamaan myös seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Lisäksi hallituksessa oli yksi paikka vapautunut Juho Nykäsen erottua vuoden 2020 alussa ja tälle paikalle hallitukseen valittiin Jari Sampakoski.

Vanhoina hallituksen jäseninä jatkavat vuoden 2021 ajan Tuomas Komi, Marjella Frosterus, Sami Karttunen sekä Tommi Lamminaho.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Matti Jokela ja varalle Jan Morelius. Liittymismaksuksi päätettiin 35 euroa ja jäsenmaksuksi 130 euroa. Vahvistettiin myös liiton toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021.