Jyrki Ruuskanen nappasi Tampere Cupin ykköspokaalin

24.1.2013

Kärkikolmikko Ruuskanen, Timonen ja Korhonen

Lappeenrannan SaiBia edustava Jyrki Ruuskanen pelasi kauden toisen RG-voittonsa, kun hänestä kruunattiin viikonloppuna Kaisan Tampere Cupin voittaja. Finaalissa Ruuskanen päihitti Kouvolan Jari Timosen lukemin 60-30. Ruuskanen oli finaalissa puhtaalla ja hävisikin ensimmäisen finaalin Timoselle 41-60, mutta toista kertaa Timonen ei enää pystynyt Lappeenrannan ruiskua kukistamaan. Kolmanneksi turnauksessa pelasi aina yhtä tehokkaasti ja varmasti iskevä Tampereen Ilkka Korhonen.


vasemmalta: 3. Ilkka Korhonen TKS, lajipäällikkö J-P Lähdevuori, 1. Jyrki Ruuskanen SaiBi, 2. Jari Timonen RB

Tampere-Cup pelattiin tällä kaudella poikkeuksellisesti syksyllä, kun usein on totuttu siihen, että Tampere Cup päättää kilpailukauden aina keväisin. Tampere Cup on pelaajien mieleen aina viihtyisä kilpailu ja varsin hyvässä suosiossa ja lisäksi vielä kaisan MM-kilpailujen kasvattama "huuma" näkyi myös Tampereella sillä kisoihin osallistui peräti 94 pelaajaa. Alunperin käytössä olisi ollut vain kuusi pöytää, mutta järjestäjät saivat hankittua kisojen käyttöön vielä seitsemännen pöydän pääpelipaikalle Tampereen Ammattiklubille. Lisäksi Tampereella pelattiin poikkeuksellisesti ilman taukoja, koska pelaajamäärät olivat pöytiin nähden melko suuret. Nämä päätökset tuottivat toivotun lopputuloksen ja kisoista tuli menestys. Aikataulullisesti pelit menivät aivan nappiin ja olosuhteet olivat Tampere Cupin tuttuun tyyliin hyvät ja pelaajat viihtyivät jälleen kerran.

Kiitoksia ensisijaisesti Tampere Cupin kilpailunjohtajalle Antti Marjamäelle ja koko Tampere Cupin järjestäjille Tampereen Ammattiklubille, Tampereen Kauppaseuralle ja Tampereen Suomalaiselle klubille loistavasta kilpailusta ja hienosti vedetystä tapahtumasta.

Lopputulokset nähtävissä osoitteessa: Tampere Cup tulosseuranta
Päivitetty RG-lista nähtävissä osoitteessa: Kaisa RG-lista 8/16 RG-kilpailun jälkeen