Jere Virtaranta helmikuun pelaaja

3.3.2020

Jere Virtaranta
Jere Virtaranta

Jere Virtaranta (HyvBK) pelasi aivan huiman helmikuun, jonka aikana 18 vuotias nuorimies saavutti poolin miesten PM hopeaa, FPT 3. sijan, sekä pelasi poolin Euro Tour osakilpailussa puhtaalla cuppiin (32 parhaan joukkoon) yli 200 pelaajan kilpailussa.

1. Miten luonnehtisit kokonaisuutena mennyttä helmikuuta?

- Kokonaisuutena helmikuu on ollut tasainen ja paremmalla itseluottamuksella pelattu. On ollut kiva nähdä, että oma rutiini on kasvanut ja omat kehityskohteet parantuneet. 

 

2. Mitkä asiat ovat loksahtaneet kohdilleen, kun pelit ovat menneet nyt hyvin?

-Asioita mitä olen parantanut viime aikoina, on aika lailla oma asenne peleihin ja ylipäätänsä pelaamiseen, tekemisen pitäminen samanlaisena eli pre- shot rutiinit ovat tulleet paremmaksi ja olen pienten siellä täällä tapahtuneiden onnistumisten kautta saanut lisää luottamusta tekemiseen ylipäätänsä. Olen myös kiinnittänyt kisareissuilla huomiota muihin tärkeisiin asioihin muihinkin kuin pelaamiseen, riittävään uneen, syön tarpeeksi ja en käy mäkkäreis tai pizzoilla vaan olen pyrkinyt syömään fiksummin, kuntopuoltakin pitäisi alkaa parantelemaan ja vähän sitä aloittanut jo. Paineen alla pelaamiseen olen perehtynyt tarkemmin kanssa ja nautin enemmän itse pelaamisesta. Sen merkitys on huima. Minulla oli tuossa viimevuonna isoa alamäkeä ja epäuskoa ajoittain pelaamisessani ja motivaatiossani sekä itseluottamuksessani, mutta puskin itseni treenipöydälle vaan uudelleen ja uudelleen ja onneksi se kannatti!

 

3. Voitko laittaa noita kolmea kilpailua (PM, FPT ET) ja niiden tuloksia omasta mielestäsi paremmuusjärjestykseen ja miksi?

-Noita on kyllä vaikea laittaa järjestykseen. Jos pitäisi ykköseksi laittaa jokin niin se olisi FPT kolmas sija. Siksi että se oli noista se tasaisin kisa, toki se oli myös lyhyinkin, että voi siitä kanssa johtua, mutta asenteeni siellä oli pelaamiseen kunnossa en turhautunut kertaakaan ja jaksoin luottaa itseeni kokoajan virheistä huolimatta. 

 

4. Minkälainen on tyypillinen harjoitusviikkosi?

-Harjoitusviikkoni vaihtelevat jonkun verran. Teen vähän mitä olen ajatellut, mitä pitäisi kehitellä mutta mm breikkiä tullut reenailtua, olen koittanut saada vain rutiinia helppoihin palloihin ja olen pyrkinyt treeneissä miettimään lyöntejä perusteellisemmin, jotta oppisin pelaamaan fiksumpia lyöntejä ja tekemään hyviä/yksinkertaisia ratkaisuja. Siihen tuo kumminkin perustuu. Treeneissä olen harjoitellut keskittymistä ja pelaamisen aikana oikeisiin asioihin keskittymistä paljon, sekä vain pyrkinyt laittamaan tunteja kehiin. Toistoja vain mahdollisimman paljon.

 

 

5. Mitkä ovat vahvuutesi biljardissa ja mitä pitää vielä kehittää?

-Vahvuuksiani ovat omasta mielestäni mm: peruslyöminen, rauhallisuus pelatessa ja että jaksan laittaa tunteja treenipöydälle. Isoin heikkous on kyllä minä itse. Minulla on paljo kehitettävää pelaajana.  Pelaajana ei ole kukaan koskaan valmis ja se on tämän lajin hienous kanssa.

- Haluaisin tähän loppuun kiittää kaikkia, jotka ovat kannustaneet ja opastaneet mua eteenpäin. Itselle hyvin tärkeätä. Isälle ja äidille ja sponsoreille kuuluu isoin kiitos, kun ovat mahdollistaneet kisareissuni. Ilman heitä kilpaileminen ei olisi mahdollista. Erityinen kiitos myös Mustalle Kasille ja sen väelle treenimahdollisuuksien antamisesta ja siitä, kuinka hieno ja tsemppaava porukka siellä on ollut. En olisi tässä ilman tätä Suomen parasta salia. 

-Kiitän vielä sponsoreitani:

Musta Kasi 

TAK Tuusulan Autokatsastus 

Sepe Cars