Micke Ström toukokuun pelaaja

11.6.2018

Micke Ström
Micke Ström

Nuori keravalainen Micke Ström (CCA) on valittu liiton toukokuun pelaajaksi. Ström pelasi tasaisen hienon kauden poolin junioreissa ja divarissa. Kauden aikana Ström voitti junioreiden 9-pallossa ja straightissa SM kultaa ja pronssia kymppipallosta sekä oli 6:s divarin rglistalla. Lisäksi Ström pelasi kaisan yleisen sarjan SM-alkukilpailussa hienosti ollen lopulta sijalla 8 ja saavuttaen kaisan junioreiden SM hopeaa.

1. Mikä on ollut mieleenpainuvin muisto kuluneesta kaudesta?

Mieleenpainuvin muisto kuluneesta kaudesta on ehdottomasti Kulttuuritalolla loppuun pelatut Junioreiden 9-pallo Sm-kilpailut. Kulttuuritalolla pelaaminen oli erityisen hienoa huikean yleisön ja loistavien olosuhteiden, sekä muidenkin lajien/ikäluokkien mahtavien pelaajien ansiosta.

2. Missä lajiasioissa olet erityisesti kehittynyt kauden aikana, miksi?

Aloittamista olen harjoitellut paljon ja koen sen olevan kehittynyt reilusti kuluneen kauden aikana.

3. Mitä haluaisit oppia vielä paremmin?

Haluaisin oppia purkamaan ja tekemään seiftejä paremmin sekä yleensäkin haluaisin kehittyä kiven kontrollin kanssa.

4. Miten harjoittelet tulevan kesän EM kilpailuja varten?

Harjoittelen myös aamuisin, jotta myös aamupelit alkaisivat luonnistua entistä paremmin, eikä olisi väsynyt ja vaikea keskittyä peliin aamuisin.

5. Minkälaisia tavoitteita sinulla on EM kisoista ja biljardista yleensä?

Haluan pitää tavoitteet omana tietonani, ettei tule suorituspaineita tavoitteiden julkaisemisen jälkeen, mutta olisihan ammatti biljardin parissa mukavaa.

Terveisin, Micke Ström