SBiL kevätkokous 29.3.2021 klo 18 etänä

Markku Ryytty
4.3.2021

Suomen Biljardiliitto ry:n kevätkokous pidetään maanantaina 29.3.2021 klo 18:00 Sporttitalolla, Valimotie 10, 00380 Helsinki, kokoustila on Pariisi24, 5 krs.

Suomen eduskunta on hyväksynyt lain, jolla voidaan väliaikaisesti poiketa yhdistyslain määräyksistä kokousten järjestämisessä koronapandemian leviämisen rajoittamiseksi. Tämä laki antaa mahdollisuuden kokouksen pitämisen ja siihen osallistumisen myös etäyhteyden välityksellä, vaikka yhdistyksen säännöissä etäkokouksesta ei olisi määrätty.

Kevätkokoukseen osallistuminen etäyhteyden välityksellä edellyttää jäsenseuran kokousedustajan ilmoittautumista ennakkoon sekä täytetty valtakirja pitää lähettää etukäteen liiton toimistoon. Valtakirjassa pitää olla mainittu kokoukseen osallistuva henkilö ja hänen sähköpostiosoitteensa, johon kokouksen etäyhteyden osallistumislinkki lähetetään.

Valtakirjan voi lähettää liittoon sähköpostilla, puhelimella valokuvana tai perinteisellä postilla. Ennakkoon ilmoittautuneille henkilöille lähetetään sähköpostiin linkki etäyhteyden luomista varten.

SBiL suosittelee kokoukseen osallistumista etänä, koska kokoustila on varsin pieni, siellä ei voi useampien ihmisten paikalla ollessa, järjestää riittäviä turvavälejä. Kasvomaskin käyttö kokoustilassa on pakollista.

Toivottavasti mahdollisimman moni jäsenseura voi siis osallistua etäyhteyden välityksellä.

Kokoukseen ennakkoon ilmoittautuneille toimitetaan ennen kokousta linkki etäyhteyden luomiseksi sekä muut kokoukseen liittyvät asiat, kuten toimintatapa mahdollisissa äänestystilanteissa.

Ilmoittautuminen etäkokoukseen osallistumisesta ja täytetty valtakirja pitää lähettää liittoon viimeistään 25.3.2021 sähköpostilla markku.ryytty@sbil.fi tai puhelimen kuvana 0400638706 tai lähettämällä valtakirja postilla osoitteella: Suomen Biljardiliitto ry, Valimotie 10, 00380 Helsinki.

Tervetuloa kokoukseen!

 

Kokousmateriaalit

Kokouskutsu, esityslista ja valtakirja

Tilinpäätös 2020

Toiminnantarkastastuskertomus

Toimintakertomus 2020