Wherever you play, stay connected with Goodspeed!

Markku Ryytty
12.3.2014


Suomen Biljardiliitto ja Uros Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen koskien ulkomailla käyvien edustuspelaajien internetpalvelua.

Suomen Biljardiliiton puolesta vuosittain käy useita kymmeniä pelaajia ympäri maailman pelaamassa EM - ja MM -kilpailuita. Useinkaan pelipaikoilla ja hotelleissa ei ole ilmaisia internetpalveluita ja WiFi verkkoja. Nyt Suomen Biljardiliitto pystyy tarjoamaan edustuspelaajille liikkuvan internetyhteyden Goodspeed -laitteen avulla.

Goodspeed -laitteeseen voidaan yhdistää kerralla Wlanin avulla 5 -laitetta samaan aikaan. Goodspeed muodostaa Internet yhteyden paikallisen operaattorin verkkoon ja sillä voidaan roamata 500MB-1GB dataa yhdessä päivässä. Joten se riittää hyvin Skype -puheluiden, Facebookin, sähköpostien lähettämiseen ja lataamiseen, navigoimiseen, musiikkiin ym. internetiä vaativien palveluiden käyttöön. Palvelu mahdollistaa siis pelaajille nopeamman ja ilmaisen Internet yhteyden kilpailumatkoilla.

Suomen Biljardiliitolla on yksi Goodspeed -laite käytettävissä kerrallaan.

Goodspeed -palvelu toimii kaikkiaan 46:ssa maassa ympäri maailman. Liiton Goodspeed -laitteessa on nyt seuraavat maat käytettävissä jota voidaan täydentää tarpeen mukaan:

- Saksa

- Ruotsi

- Venäjä

- Kreikka

- Itävalta

- Valko-Venäjä

- Bulgaria

- Croatia

- Liechtenstein

- Macedonia

- Serbia

- Slovenia

 

Lisätietoja: Suomen Biljardiliitto ry / Markku Ryytty

www.getgoodspeed.com