SBiL seuravalmentajakoulutus Taso I

Markku Ryytty
24.2.2015

Heikki Aunio vetää seuravalmentajakoulutukset
Heikki Aunio vetää seuravalmentajakoulutukset

Biljardin seuravalmentajakoulutuksen Taso I ensimmäinen kurssijakso pidetään 18.–19.4.2015 klo 11-18.

Kurssipaikkana on BowlCircus Sello, Ratsukatu 3, 02600 Espoo (Sellon kauppakeskus). Kurssin vetäjänä toimii liiton koulutusvastaava Heikki Aunio.

Toinen kurssijakso tulee olemaan alkusyksystä ja ajankohta päätetään kun ensi kauden kilpailukalenteri saadaan valmiiksi. Seuravalmentajakurssi Taso I sisältää siis kokonaisuudessaan 4 opetuspäivää (2 x la/su).

Seuravalmentajakurssi on tarkoitettu henkilölle joka on kiinnostunut ohjaamaan ja valmentamaan biljardissa missä tahansa lajissa. Taso I kurssikokonaisuus antaa hyvät valmiudet nuorten ja aloittelevien lajiharrastajien ohjaamiseen ja valmentamiseen. Kurssille osallistuminen on ilmaista. Kurssi sisältää hieman etätehtäviä. Kurssin hyväksytysti suorittanut saa Suomen Biljardiliiton Seuravalmentaja Taso I-statuksen sekä diplomin.

Myös jo aikaisemmin seuravalmentaja Taso I kurssin käyneet ovat erittäin tervetulleita päivittämään tietojansa ja taitojansa. Kurssikokonaisuus uudistuu koko ajan joten aina oppii uutta. Koulutus on tarkoitettu alkeisopetukseen lajista riippumatta. Eli vaikka toimitaan pool-pöytien äärellä niin kaikkien lajien edustajat voivat hyvin tulla mukaan.

Tähän mennessä 41 henkilöä on suorittanut biljardin seuravalmentaja Taso I kurssin. Katso lisää liiton nettisivulta kohdasta www.sbil.fi/liitto/valmennustoiminta

Seuravalmentajakurssille ilmoittautumiset liiton toimistoon, puh. 0400 638 706 tai markku.ryytty@sbil.fi