Suomi tänään perjantaina mitalijahtiin

4.4.2014


Suomi pelaa mitalista tänään perjantaina. Suomen miehet ovat voiton päässä mitalista poolin EM-kisojen joukkuekisassa. Viime vuonna hopealle sijoittunut joukkueemme oli sijoitettuna toiselle kierrokselle jossa vastaan asettui Belgia.

Petri Makkonen (10-pallo) ja Aki Heiskanen (8-pallo) voittivat varmasti omat ottelunsa. Näin ollen Abbas AL-marayati (9-pallo) peli jäi kesken koska otteluvoittoon riittää kaksi voittoa. Kolmannella kierroksella Suomi kohtasi Ruotsin. Makkonen ja Heiskanen hoitivat jälleen omat ottelunsa ja tällä kertaa kolmantena joukkueessa pelanneen Jussi Iivosen peli jäi kesken.

Perjantaina 15:00 pelattavan puolivälierän vastustajana on Portugal.

 

2. Kierros Suomi-Belgia 2-0

10-pallo Petri Makkonen- Moritz Layewreyns 8-6

8-pallo Aki Heiskanen- Johan D Hondt 8-3

9-pallo Abbas Al-Marayati- Serge Das 5-7

3. Kierros Suomi- Ruotsi 2-0

10-pallo Petri Makkonen- Marcus Chamat 8-3

8-pallo Aki Heiskanen- Tomas Larsson 8-3

9-pallo Jussi Iivonen- Cristopher Sparrenlöv-Fischer 4-6

Naisten joukkuekilpailussa Suomen tie tyssäsi Itävaltaa vastaan pelattuun tasapeliin 1-1, jossa shoot out kisa pudotti Marika Poikkijoen ja Riikka Saarasen jatkosta. Ensimmäisessä ottelussaan naiset hävisivät Puolalle 0-2, sen jälkeen tuli tasapeli 1-1 Pohjois-Kyproksen kanssa.

Naisten joukkuekilpailussa molemmat pelaavat yhden ottelun. Jos päädytään tasatilanteeseen 1-1, niin silloin pelataan niin sanottu "shootout". Kasi yläpisteellä ja lyöntipallo alapisteellä. Molemmat joukkueet lyövät yhteensä kuusi kertaa tuota palloa. Pussitukset lasketaan. Jos kuuden lyöntiparin jälkeen tilanne on edelleen tasan niin sitten sudden death kuten jääkiekon rangaistuslaukauskilpailussa. 

Naiset voittivat Pohjois-Kyproksen shootoutissa 4-0 ja hävisivät 1-2 Itävallalle. Tätä ei näy kisasivustolla.

Sami K