Kilpailutoiminnan keskeytystä jatketaan huhtikuun loppuun

26.2.2021

Biljardissa jatketaan kaikkien lajien osalta kilpailutoiminnan keskeytystä huhtikuun loppuun saakka ja seuraava tilannepäivitys tehdään maaliskuun lopulla. Lajijaostot ovat pohtimassa loppukauden kilpailukalentereita kuten myös koko ensi kauden runkoa, näistä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Valitettavasti koronavirus ei ole hellittänyt otettaan, vaan on jatkanut leviämistään edelleen. Jo nyt on voimassa isossa osassa maata tiukkoja rajoituksia ja Suomen viranomaiset ovat tekemässä vielä uusia rajoituksia mm. ravintoloiden sulkemiseksi kolmeksi viikoksi maaliskuun 8. päivästä alkaen. 

Lajijaostot suunnittelevat alustavasti kevätkauden kilpailuita ja samalla jo tulevaa syksyä ja näistä tiedotetaan seuraavan kerran viimeistään maaliskuun lopulla.

 

SM-finaalitapahtuma siirtyy joulukuulle

Biljardin SM-finaalitapahtumaa ei järjestetä tänä keväänä. Helsingin Tapanilaan suunniteltu kaikkien lajien yhteiset SM-finaalit siirretään loppuvuoteen 2021, tarkemmin joulukuun ensimmäiselle viikonlopulle 4-5.12.2021. Pelipaikkana Tapanilan aivan vieressä tuleva uusi Tapulikaupungin Urheilukeskus

 

Liiton kevätkokous etänä 29.3.2021

Liiton kevätkokous järjestetään maanantaina 29.3.2021 etäyhteydellä. Kokous alkaa klo 18. Liiton jäsenseurojen edustajat voivat osallistua kokoukseen ilmoittautumalla ja lähettämällä valtakirja liiton toimistoon etukäteen. Jäsenseuroille lähetetään erikseen kevätkokouksen kutsu, esityslista ja materiaalit sekä muu informaatio viimeistään kaksi viikkoa ennen kokouksen ajankohtaa.

 

Seuraava Biljardilehti ilmestyy kesällä

Perinteisesti maaliskuussa on ilmestynyt vuoden ensimmäinen Biljardilehti. Koska toiminta on ollut keskeytyksissä viime marraskuusta lähtien, Biljardilehti tullaan toteuttamaan viime vuoden tapaan kaksoisnumerona kesällä ennen tulevan kauden alkua.

 

Biljardivideoita

Billiard Lovers Finland Youtube kanava on tehnyt ansiokkaasti useita biljardivideoita, joissa esitellään eri biljardilajeja, pelaajia sekä biljardisaleja. Katso Timo Muhosen isännöimät videot https://www.biljardisuomi.fi/biljardi-tv/ sivustolta ja tilaa itsellesi kanava suoraan täältä https://www.youtube.com/channel/UC8XUpoDpZi6ZYW879dKOvmQ

 

Voimia ja terveyttä kaikille koronanvastaisessa taistelussa!