Uusi kilpailukausi alkaa - kilpailukalenterit ja kilpailuohjekirjat

30.7.2020

Kaikkien lajien (kaisa, kara, pool, pyramidi, snooker) kilpailutoiminta alkaa jälleen pyörimään elokuusta eteenpäin. Lajien omat tiedotteet koottu tähän yhteen pakettiin. Kuhunkin lajiin tulee omia lisätietoja lähempänä ensimmäisiä RG- ja SM-kilpailuja. Toivotaan ehjää ja tervettä kautta kaikille pelaajille ja järjestäjille!

Kauden 2020-21 kilpailutoiminta on alkamassa. Koronan vuoksi varsinkin poolissa kilpailukausi alkaa jo muutama viikko aikaisemmin, koska 9-pallon SM-mitaleista pelataan heti elokuun alkajaisiksi.

8.8.2020 Senioreiden 9-pallo SM-kilpailut Tampereella
15.-16.8.2020 Yleisen sarjan 9-pallo SM-kilpailu Tampereella
22.8.2020 Naisten 9-pallo SM-kilpailu Vantaalla

Poolin kattava kilpailukalenteri nähtävillä kokonaisuudessaan:
https://www.sbil.fi/pool/kilpailutoiminta

Tulospalvelu ja kilpailuilmoittautumiset: https://www.biljardi.org/
Kausi 2020-21 lisenssit: https://www.sbil.fi/liitto/lisenssit/

---

Kaisassa kausi alkaa totutusti elokuun puolessa välissä Helsingin Puhveliturnauksella. Syksyn tiivis kilpailukalenteri tarjoaa myös yleisen SM-kilpailun syyskuussa.

15.-16.08.2020 Kaisa RG1 Puhveliturnaus Helsinki
22.-23.08.2020 Kaisa RG2 Oulun Turnaus
05.-06.09.2020 Kaisa RG3 Simojoki Open Hyvinkää
12.-13.09.2020 Kaisa Yleinen SM 2020 Helsinki
26.-27.09.2020 Kaisa RG4 Rovaniemen Turnaus
03.-04.10.2020 Kaisa RG5 Espoon Avoimet 40v. juhlakilpailu

Kaisan kattava kilpailukalenteri nähtävillä kokonaisuudessaan:
https://www.sbil.fi/kaisa/kilpailutoiminta/

Uusi kilpailuohjekirja myös luettavissa:
https://www.sbil.fi/@Bin/9028467/SBIL+Kaisan+kilpailuohjekirja+2020-21.pdf

Kaisan kilpailuilmoittautumiset ja kilpailukutsut siirtyvät kauden 2020-21 aikana myös Biljardi.org tulospalveluun. Pelaajien joilla ei vielä ole Biljardi.org käyttäjätunnusta, kannattaa tutustua ja rekisteröityä:

Biljardi.org tunnuspyyntö lähetetään sähköpostilla osoitteeseen info@biljardi.org.
Mainitse sähköpostissa koko nimesi, paikkakuntasi, seurasi ja puhelinnumerosi sekä sportti-ID:si, jos sinulla on tai on ollut SBiL:n kilpailulisenssi (eli olet rekisteröitynyt Suomisporttiin). Sportti-ID:n saa selville kirjautumalla lisenssijärjestelmään https://www.suomisport.fi/. Käsittelyn jälkeen saat sähköpostitse ohjeet kirjautumiseen Biljardi.org-palveluun.

Biljardi.org tulee jatkossa korvaamaan SBIL:n keskustelupalstan osalta kilpailukutsut ja ilmoittautumiset. Biljardi.org pystyy tarkistamaan Suomisportin tietokannasta automaattisesti pelaajien lisenssitiedot. Kilpailunvetäjät saavat omat kilpailukohtaiset tunnuksensa ilmoittautumisien hallintaa varten. Seuraa tähän asiaan liittyviä lisätiedotteita elokuun aikana. Kilpailujärjestäjiin ollaan erikseen yhteydessä näistä muutoksista kauden aikana.

Biljardi.org tulee myöhemmin tarjoamaan myös rankinglistat ja lopputulokset, vaikka varsinainen tulospalvelu toteutetaan vielä perinteisesti excel kaaviolla ja keskustelupalstalla ainakin kauden 2020-21 aikana. Biljardi.org ja Suomisport yhdessä mahdollistavat myös osallistumismaksujen ennakkomaksamisen suoraan SBIL:n tilille ja tämä otetaan käyttöön kauden 2020-21.

---

Pyramidin uusi kilpailukausi alkaa elokuun lopussa 29.-30.8.2020 Nevskajalla (The Dynamic Pyramid), kun Helsingin Puhveliklubilla pelataan Finnish Mastersin kauden 2020-21 avauskilpailu. Kauden kaikki RG- ja SM-kilpailut tullaan pelaamaan Helsingin PVK:n lisäksi myös Oulun Terwa Biljardin (TBO) klubilla.

Pyramidin oma kevyempi haastajasarja pelataan taas kevätkaudella ja siitä lisätietoja myöhemmin syksyn aikana. Tutustu kauden kilpailukalenteriin ja kilpailuohjekirjaan:
https://www.sbil.fi/pyramidi/kilpailutoiminta

Tulospalvelun tarjoaa totutusti https://www.biljardi.org/

Lisensseistä informaatiota: https://www.sbil.fi/liitto/lisenssit/

---

Karan kilpailutoiminta jatkuu edelleen Espoossa ja kauden 2020-21 aikana tullaan pelaamaan kuusi mestaruussarjan RG-kilpailua, neljä avointa tasoituskilpailua sekä SM-kilpailut. Tutustu uuteen kilpailukalenteriin ja päivitettyyn kilpailuohjekirjaan:
https://www.sbil.fi/kara/kilpailutoiminta/

Karan kilpailuilmoittautumiset ja kilpailukutsut siirtyvät kauden 2020-21 aikana myös Biljardi.org tulospalveluun. Pelaajien joilla ei vielä ole Biljardi.org käyttäjätunnusta, kannattaa tutustua ja rekisteröityä:

Biljardi.org tunnuspyyntö lähetetään sähköpostilla osoitteeseen info@biljardi.org.
Mainitse sähköpostissa koko nimesi, paikkakuntasi, seurasi ja puhelinnumerosi sekä sportti-ID:si, jos sinulla on tai on ollut SBiL:n kilpailulisenssi (eli olet rekisteröitynyt Suomisporttiin). Sportti-ID:n saa selville kirjautumalla lisenssijärjestelmään https://www.suomisport.fi/. Käsittelyn jälkeen saat sähköpostitse ohjeet kirjautumiseen Biljardi.org-palveluun.

Biljardi.org tulee jatkossa korvaamaan SBIL:n keskustelupalstan osalta kilpailukutsut ja ilmoittautumiset. Biljardi.org pystyy tarkistamaan Suomisportin tietokannasta automaattisesti pelaajien lisenssitiedot. Kilpailunvetäjät saavat omat kilpailukohtaiset tunnuksensa ilmoittautumisien hallintaa varten. Seuraa tähän asiaan liittyviä lisätiedotteita elokuun aikana.

Biljardi.org tulee myöhemmin tarjoamaan myös rankinglistat ja lopputulokset, vaikka varsinainen tulospalvelu ei vielä ole saatavilla karan osalta kauden 2020-21 aikana. Biljardi.org ja Suomisport yhdessä mahdollistavat myös osallistumismaksujen ennakkomaksamisen suoraan SBIL:n tilille ja tämä otetaan käyttöön kauden 2020-21 aikana. Nämä muutokset astuvat voimaan kauden aikana ja tiedotetaan tarkemmin lisää.

---

Snookerin kotimainen kilpailutoiminta alkaa jo heinä-elokuun vaihteessa, kun Oulussa pelataan eliittikilpailut 31.7.-2.8.2020.

Keväältä väliin jäänyt Pari SM pelataan puolestaan Helsingin Cabin Streetillä 15.-16.8.2020 ja varsinainen uusi kilpailukausi rankingkilpailujen osalta käynnistyy elokuun viimeisenä viikonloppuna 29.-30.8.2020, kun Mestaruussarja polkaistaan käyntiin Turun Aura-Biljardissa.

Silloin kauden avausrankingissa on kilpailutoiminnassa tarkoitus käyttää nyt myös snookerissa biljardi.org tulospalvelujärjestelmää. Tästä tiedotetaan lisää yksityiskohtia elokuun aikana.

Uusi kilpailukalenteri nähtävillä: https://snooker.sbil.fi/kilpailukalenteri-2020-2021/

Seuraa Snookerin tiedotteita SBIL:n sivuilta johon päivittyy myös uusi kilpailuohjekirja lähempänä uuden kauden alkua. SBIL:n snookersivut siirtyvät myös kauden alussa https://www.sbil.fi/snooker/

Ja kaikille Snookerin penkkiurheiluystäville myös mannaa tarjolla, kun Snookerin ammattilaisten MM-kilpailu käynnistyy tulevana viikonloppuna. Seuraa otteluita kattavasti lähetyksiä tarjoavalta Eurosportilta / Eurosport Playerilta.