10-pallon SM-mitaleista taisteltiin Jyväskylässä

3.2.2014

Kestomenestyjä Broadway Billiardsin Petri Makkonen nappasi 10-pallon SM-kultaa nimiinsä ennen Jyväskylän Playersin Joonas Ohtosta. SM-pronssille pelasivat Kotkan Jani Uski ja Tampereen Aki Heiskanen.

Poolissa taisteltiin 10-pallon SM-mitaleista viikonloppuna Jyväskylässä.

Lue lisää pooluutisesta: http://pool.sbil.fi/?x254064=690161

Pool 10-pallo SM-mitalistit 2014:

KULTAA: Petri Makkonen, Brode
- Poolin RG-kärki ja Suomen kuumin pelaaja joka valittiin vuoden 2013 pelaajaksi. Tämä vuosi on alkanut Petulta myös loistavasti sillä hän voitti vuoden vaihteessa Hyvinkäällä pelatun suuren tasoituskilpailun, tammikuussa Mestaruussarjan RG-kilpailun ja nyt SM-kultaa 10-pallosta. Makkonen saavutti muuten myös SM-pronssi kaisa Pari SM-kilpailuista viikkoa aikaisemmin.

HOPEAA: Joonas Ohtonen, Play
- 10-pallo SM-kilpailujen pääjärjestäjä Ohtonen selvitti tiensä SM-finaaliin upeasti kisajärjestäjän ylimääräisistä paineista huolimatta. RG-listalla Ohtonen nousee upeasti sillä hän on ollut hieman vähemmän kilpakentillä viime aikoina.

PRONSSIA: Jani Uski, BK
- Aivan upea kuukausi Kotkan Uskilla takana. Hän on voittanut kuukauden sisään kolme SM-mitalia ja kaikki eri sarjoista. Ennen tämän viikonlopun 10-pallo SM-pronssia hän saavutti Pari SM kultaa kaisasta ja Pari SM hopeaa pyramidista tammikuun aikana. Lisäksi Uski oli myös mestaruussarjan RG-kilpailussa semifinaalissa häviten silloinkin nimenomaan Petri Makkoselle finaalipaikan.

PRONSSIA: Aki Heiskanen, GU
- Tampereen lahja biljardimaailmalle, Aki Heiskanen, on voittanut biljardin Suomenmestaruusmitaleja enemmän kuin kukaan muu koskaan aikaisemimn. Nyt napsahti tilille jo 52. SM-mitali.