EBA koulutus Lappeenrannassa

9.4.2019
Vajaa vuosi sitten kokoontui Vierumäelle joukko lajin aktiiveja viikonlopuksi verkostoitumaan ja kouluttautumaan. Tätä koulutusta on seurannut vierailut kunkin aktiivin kaupungin tai kunnan toimintaan. Viime vuoden puolella vierailimme Hyvinkäällä Mustan Kasin ja Hyvinkään biljardikerhon vieraina, tällä kertaa suuntasimme Lappeenrantaan Foulin vieraaksi.

EBA koulutus / verkostoitumistilaisuus Lappeenrannassa 7.4.2019

 

Päivän anti koostui lähinnä paikalliseen ympäristöön, ihmisiin ja toimintamalleihin tutustuen ja niistä keskustellen. 

 

Arto Koskimies esitteli näkökulmansa biljardiyrittäjänä toimimisesta.

Harri Sopanen kertoi "Potterin koulusta" joka on tuottanut hyvinkin tehokkaasti nuoria lajin huipulle.

Saija Hietamies valotti meille, minkälaista on olla vanhempana kilpailevalle nuorelle / yleisesti äitihahmona joukkueelle.

FBT (Fouli Billiard Team) toiminta oli myös esillä yhteisesti. 

 

Pyrimme tunnistamaan onnistumiselle kriittisiä tekijöitä kunkin tahon toiminnassa, pohdimme myös mitkä ovat meidän mittareitamme onnistumiselle. Myös mitkä asiat ovat juuri "minulle" tärkeitä nousivat esille mitä erilaisin tavoin. Keskustelimme myös mitä yhteisiä intressejä hyvin erilaisilla toimijoilla lajikentässä voisi olla ja niitähän löytyi. 

 

Mukana keskusteluissa oli paikan päällä Keravalta Jaakko Vähäsarja, Hyvinkäältä Tuulina Panula, etäyhteyksien kautta myös muut aktiivit niin Kuopiossa, Helsingissä, Turussa kuin Porissa, pääsivät seuraamaan ja osallistumaan keskusteluun. Kouluttajana toimi Juho Nykänen.