Mika Immonen ja Henrik Öhrnberg käynnistivät koneet US Openin losersidella.

17.10.2013

Immonen voitti Losersiden 1. kierroksen pelissä salamannopeasti yhdysvaltalaisen Jumbi Bakerin lukemin 11-0 ottelussa joka kesti vain 27 minuuttia. Toinen suomalaispelaaja Henrik Öhrnberg avasi voittotilin myös turnauksessa lukemin 11-8 kukistamalla Yhdysvaltain Arsenio Fernandezin.

Avauskierroksen tappiot kärsineet Suomen Immonen ja Öhrnberg pelasivat melko erilaiset 1. kierroksen ottelut, kun Immosen salamapelin sijaan Öhrnberg joutui taistelemaan peräti 3 tunnin ottelun Fernandezia vastaan. Toisella kierroksella jäämies painoi puolestaan taas kaasun pohjaan ja n. 40 minuutissa oli lyöny lukemat 11-2 taululle, kun vastassa oli Yhdysvaltain Randy Labonte. Myös Henrik Öhrnberg jatkoi upeaa peliä ja hän päihitti jälleen kanssa Yhdysvaltain pelaajan, nyt Robert Rayn lukemin 11-8.

Mika Immosen ensimmäisen kierroksen tappio ei ollut jäämieheltä missään nimessä heikko ottelu, sillä hän pelasi virheettömästi ja saavutti kautta aikojen kovimman tappion kärsineen pelaajan keskiarvon tv-pöydällä pelatussa ottelussa. Hänhän johti ottelua lukemin 10-8 ja aloitti tyhjän breikin, josta vastustaja Kiamco löi suoraan poikki.

Henrik Öhrnbergin ensimmäinen tappio tuli yhdysvaltain Ty Lahaa vastaan joka oli todella kova pala. Onhan Laha sentään tehnyt streitissä yli 200 sarjan.

Molemmat suomalaispelaajat jatkavat kuitenkin hienosti turnauksen 3. kierrokselle,