Biljardin seuravalmentajakurssi Taso I, Vantaa 4-5.3.2017

10.2.2017


Biljardin seuravalmentajakurssin Taso I ensimmäinen jakso pidetään Vantaan Flamingon Bowl Cirkuksessa maaliskuun ensimmäisen viikonloppuna

Biljardin seuravalmentaja Taso I kurssi on uudistunut. Kurssilla opetellaan biljardin alkeiskurssien järjestämistä, yksilöpelaajien sekä ryhmien opettamista (aloittelijat, nuoret, perheet, kaveriporukat, yritystapahtumat ja jo hieman edistyneetkin pelaajat), harjoitustapahtumien järjestämistä kerhoissa/seuroissa niin yksilölle kuin ryhmälle. Käsittelemme myös valmentajana toimimista, harjoitusohjelmien tekemistä sekä tavoitteiden asettelua. Kurssilla käsitellään entistä enemmän lyöntitekniikkaan liittyviä kokonaisuuksia sekä paneudutaan tekniikan opettamiseen ja sen analysointiin. Vaikka kurssilla oleva lähiopetus suoritetaan poolpöydillä niin kurssille voi hyvin osallistua minkä tahansa pelimuodon/biljardilajin edustaja. Kurssilta saaduilla opeilla pystyy opettamaan kaikkia lajeja/pelimuotoja.

Kurssi sopii biljardivalmennuksesta kiinnostuneille ja kurssi antaa hyvät valmiudet nuorten ja aloittelevien pelaajien biljardiohjaukseen. Myös aikaisemmin Taso I kurssin käyneet voivat tulla päivittämään tietojaan. Kurssikokonaisuus on yhteensä 4 päivää. Toinen jakso pidetään huhtikuussa.

Kurssille ei ole osallistumismaksua, mutta osallistujien on itse kustannettava oma ylläpito. Kurssipäivät kestävät lauantai-sunnuntai klo 11:30 – 18:00. Kurssijaksot sisältävät myös muutamia etätehtäviä.

Ilmoittautumiset viimeistään 1.3.2017 seuraavasti:

sähköpostilla liittoon markku.ryytty@sbil.fi puh. 0400 638 706 (huom, liiton toimisto on kiinni 21-28.2.2017) sekä aunioheikki@gmail.com puh. 050 5404 131

Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 14 henkilöä (etusija heillä jotka eivät vielä ole käyneet Taso I kurssia). Kurssin minimiosallistujamäärä on 5 henkilöä. Osallistujan tulee olla liiton jäsenseuran jäsen.

Biljardin seuravalmentajakurssi Taso I

1. jakso 4-5.3.2017, klo 11:30-18 Vantaa Flamingo Bowl Circus

2. jakso 22-23.4.2017, klo 11:30-18 Vantaa Flamingo Bowl Circus

Kouluttajana Heikki Aunio.

Osallistujien on suoritettava molemmat kurssijaksot sekä palautettava hyväksytysti annetut etätehtävät saadakseen biljardin seuravalmentaja statuksen ja diplomin.

Katso tarvittaessa majoitusta esim. Sokos Hotelli Flamingosta https://www.sokoshotels.fi/fi

Tervetuloa biljardin seuravalmentajakurssille!