Hyvinkään biljardisali vaihtaa vuoden vaihteessa omistajaa

16.12.2016

Hyvinkään Biljardisali Oy on myynyt liiketoimintansa Musta Kasi Oy:lle. Vuoden vaihteen remontin jälkeen toiminta jatkuu kuitenkin biljardin saralla ja Hyvinkäällä järjestetään kaikki tämän kauden kilpailut sovitun mukaisesti.

Hyvinkäällä vuodesta 1998 osoitteessa Hämeenkatu 2-4 toiminut Hyvinkään Biljardisali Oy on myynyt liiketoimintansa Musta Kasi Oy:lle. Yhtiöt ovat allekirjoittaneet kauppakirjan, jonka mukaan liiketoiminta vaihtaa omistajaa vuoden 2016 loppuun mennessä. Hyvinkään Biljardisali on viimeistä päivää avoinna nykyisen omistajansa toimesta tapaninpäivänä 26.12.2016. Tämän jälkeen salin ovet sulkeutuvat tiloissa tehtävän remontin ajaksi.

Biljardinystävien ei tarvitse olla huolissaan kotisalinsa tulevaisuudesta, sillä Musta Kasi Oy:n omistajina ovat biljardipiireistä tuttu pariskunta Mika Palviainen ja Tuuliina Panula. Suunnitelmissa on remontin myötä päivittää salin sisäilmettä ja parantaa tilojen toimivuutta. Mikäli remontti etenee aikataulun mukaan, avautuvat uudistetun biljardisalin ovet perjantaina 13.1.2016.

Omistajanvaihdoksen myötä myös salin nimi muuttuu. Hyvinkään Biljardisali tunnetaan jatkossa nimellä Musta Kasi. Hyvinkään Biljardisali oli Simojokien lapsi ja Musta Kasi on meidän lapsemme, omistajatahoilta informoidaan. Salin biljarditarjonta pysyy edelleen vahvana, eikä siihen ole tiedossa muutoksia. Urheilukanavien tarjontaa lisätään ja monipuolistetaan, vahvistavat uudet omistajat.

lisätietoja:
Sari Simojoki, 040 755 7070, Hyvinkään Biljardisali Oy
Mika Palviainen, 040 8665 028 ja Tuuliina Panula, Musta Kasi Oy