Biljardikausi 2013-2014

28.6.2013


Lisenssit verkkomaksuna 1.7.2013 alkaen Lisenssien hallinta ja maksaminen on muuttunut. Lisenssit maksetaan verkossa Valo:n (Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry = ex SLU) ja useimpien muiden liikuntajärjestöjen yhteisen verkkopalvelun kautta 1.7.2013 alkaen. Maksaminen ei edellytä kirjautumista. Laita viitenumero maksettaessa.

Sivuston osoite on https://lisenssi.sportti.fi/

Lisenssin maksu on erittäin helppoa. Mene edellä mainitulle sivustolle ja valitse valikosta ensin oma lajiliitto (Suomen Biljardiliitto ry) ja täytä pyydetyt tiedot sekä jatka ohjeiden mukaan. Lisenssin maksusta ei lähetetä lisenssikorttia, mutta liiton nettisivulle päivitetään säännöllisesti lisenssin maksaneet pelaajat. Jokainen pelaaja on itse vastuussa siitä, että lisenssi on maksettu ennen kilpailun alkua.

Lisenssi kannattaa maksaa em. verkkomaksun kautta, sillä lisenssirekisteri aloitetaan ”puhtaalta pöydältä”, jolloin jokaisen palvelun kautta maksaneen pelaajan osoitetiedot tulevat varmasti oikein, näin myös Biljardilehti postitetaan oikeaan osoitteeseen.

HUOMIO! Jos pelaaja maksaa lisenssin muuten kuin em. verkkomaksun kautta, LIITTOON ON ILMOITETTAVA TÄYDELLISET OSOITETIEDOT, SYNTYMÄAIKA TAI HENKILÖTUNNUS JA PÄÄKILPAILULAJI.
Ilman edellä mainittuja tietoja pelaajaa ei voida rekisteröidä järjestelmään.

Liiton internetsivut
Liiton ja lajien internetsivut uusiutuvat 28-30.6.2013 välisenä viikonloppuna alkaen perjantai-iltana. Liiton sivuston osoite pysyy ennallaan www.sbil.fi jonka kautta pääsee kaikkien lajien sivustoille. Liiton sivulle laitetaan tietoa yleisesti biljardista sekä kaikille lajeille yhteisistä toimista kuten lisensseistä ja kilpailuohjeista jne.

Kullekin lajille tulee oma sivusto, jossa laji pääsee tuomaan esille oman lajinsa paremmin ja kattavammin, jolloin myös yhdestä sivustosta löytyy lajin kaikki tiedot, kuten kilpailutoiminta, tulokset ja rankinglistat. Lajijaostot muokkaavat ja lisäävät tietoja sivuille kesän ja alkusyksyn aikana.

Kaikki sivustot ovat siis vielä hieman keskeneräisiä, joten pelaajilta ja sivustolla vierailevilta pyydetään kärsivällisyyttä. Sivustoja kuitenkin muokataan ja päivitetään kesän aikana lajijaostojen toimesta joten pääasiallinen tieto sivuilta varmasti löytyy ennen kauden kilpailujen alkua.

Myös keskustelupalsta säilyy entisellään, mutta uudessa osoitteessa. Palstalle pääsee kuitenkin normaaliin tapaan sekä liiton että kaikkien lajien omilta sivuilta. Keskustelupalstan siirron osalta on vielä pientä epävarmuutta ilmassa, mutta tarkoitus on ettei siinä esiinny pidempää katkosta. Keskustelupalstan siirto on suunniteltu tapahtuvan myös viikonlopun 28-30.6.2013 välisenä aikana. Katso siis sivustot alkaen 1.7.2013 www.sbil.fi

Kilpailukalenterit
Kaikkien lajien alustavat kilpailukalenterit ovat esillä liiton ja lajien nettisivuilla. Kalentereihin saattaa tulla vielä pieniä muutoksia ennen kauden alkua, joten kannattaa katsoa päivitykset vielä kesän jälkeen.

Liiton puhelinnumeroissa muutos
Valo:n puhelinkeskuksen muutosten takia liiton pöytäpuhelin on otettu pois käytöstä. Nykyisin liiton puhelinnumerona toimii vain numero 0400 638 706. Sähköpostiosoite on ennallaan markku.ryytty@sbil.fi

Liiton toimiston kesäaika
Liiton toimisto on kiinni 1-26.7.2013. Kiireellisissä tapauksissa soita liiton numeroon 0400 638 706 ja jätä viesti jos numerosta ei heti vastata. Myös liiton puheenjohtaja Ahto Alander on tavoitettavissa kiireellisissä tapauksissa numerosta 0400 405 433. Muussa tapauksessa voit laittaa asiasi liittoon sähköpostilla, johon palataan lomien jälkeen.

Oikein mukavaa ja lämmintä kesää!

Terveisin

Suomen Biljardiliitto ry
Markku Ryytty
toiminnanjohtaja
puh. 0400 638 706

Radiokatu 20
00240 Helsinki
www.sbil.fi