Ensimmäiset Suomen mestarit talolla

20.6.2013

Alex Renard
Alex Renard
Henry Grahn
Henry Grahn
Peliareena
Peliareena

Juniorien PT18 sarjan Alex Renard hallitsi poolin 9-pallon finaalia selvästi voittaen Jesse Kivelän 7-2. Myös seniorien MN60 sarjan finaali saatiin päätökseen. Siinä Henry Grahn kukisti Pertti Termosen 7-4.

Pool 9-pallo finaali PT18
Alex Renard – Jesse Kivelä 7-2


Alex Renard

Juniorien finaali kulki täysin Ale Renardin hallinnassa eikä Jesse Kivelä päässyt sitä järkyttämään.
Alex meni johtoon jo 5-1 ja 6-1 kunnes Jesse sai kavennettua yhdellä erällä. Viimeisessä erässä molemmille muutamia epäonnistuneita lyöntejä. Viimeinen ysi jäi hieman haastavaksi, mutta sen Alex selvitti tyynesti ja otti ensimmäisen Suomen mestaruutensa.
- Alussa ottelu lähti hyvin käyntiin, tuore mestari sanoi heti ottelun jälkeen. Jesse löi pari ohi, joista jäi minulle helpot pallot. Tavoitteena oli voitto ja se tuli, joten olen hyvin tyytyväinen. Koko ottelu oli aika helppo. Löin kyllä muutamia ohilyöntejä mutta muuten meni suth hyvin.

Pool 9-pallo finaali MN60
Pertti Termonen – Henry Grahn 4-7


Henry Grahn

Seniorien pelissä Henry Grahn hallitsi ottelua alussa sekä lopussa, vaikka ei ollut oikein tyytyväinen kokonaisuuteen.
- Alun ja lopun pelasin hyvin mutta muuten en ole tyytyväinen omaan peliin. Tuli tyrittyä muutama freimi ja Pertti pääsi hengittämään niskaan. Sain kuitenkin koottua itseni ja pelasin lopussa ihan hyvää biljardia. Pöydät olivat oikein hyvät ja tunnelmakin ok, joten mukavaa oli pelata.

Poolin yleisen sarjan finaalit alkavat klo 15.00. Pelaamassa ovat Aki Heiskanen ja Markus Juva.

Pyramidissa finaalipaikan on jo varmistanut Petri Pohjola joka voitti Marko Rautiaisen selvästi 5-1. Toinen semifinaali Markku Koposen ja Tuomas Komin välillä on vielä kesken.

Karassa finalistit saatiin selville kun Sami Hannula voitti Samuli Hynnisen 25-13 ja Toni Hannula Johannes Kauhasen 25-24.
Snookerin ensimmäinen semifinaali aamulla meni Kimmo Långin komennoss. Hän voitti Esa Oikarisen selvästi erin 4-1. Snookerin toisessa semifinaalissa mennään tasatahtia tilanteessa 2-2 Robin Hullin ja Mika Karhun välillä.

Ville Pasanen pelsi itsensä finaaliin kukistaessaan Kari Tunturin suoraan 2-0. Toinen semifinaali on tilanteessa 1-1 Sami Karttusen ja Kari Kallion välillä.