Hyvinkää hallitsi jälleen kaisan joukkue SM kilpailua

24.1.2013

Hyvinkään Biljardikerholla vahva edustus

 Viime lauantaina pelattiin kaisan joukkue SM Hyvinkäällä ja mestaruuteen pelasivat jälleen viime vuotiseen tapaan Hyvinkään ykkösjoukkue (Markku Ijäs, Pasi Kulmala, Marko Makkonen). Finaalissa kaatui toinen Hyvinkään joukkue HyvBK 4 (Lassi Rontu, Juha Laitila, Petri Pomell) niukasti 2-1 ja pronssi matkasi Kouvolaan joukkueelle Red Ball (Janne Kähkönen, Jari Timonen, Jyri Rautiainen).


Voittajakolmikko vasemmalta oikealle: Pasi Kulmala, Markku Ijäs, Marko Makkonen

Tänä vuonna joukkue SM-kilpailuun osallistui vain kahdeksan joukkuetta ja syy on mitä todennäköisimmin kaisan todella tiukasta ja ennätystiiviistä kilpailukalenterista. Hyvinkää oli kuitenkin panostanut kilpailuun tuttuun tapaan yhdellä lisäpöydän pystytyksellä ja tapahtuma oli jälleen laadukas tiukkoine peleineen.


SM-hopea meni jopa osan mielestä hieman yllättäen Hyvinkään nelosjoukkueelle joka pelasi upean turnauksen. Hopeamitalistit vasemmalta oikealle: Juha Laitila, Lassi Rontu, Petri Pomell.


Red Ballin ykköspyssyt; Kouvolan kova kolmikko nappasi jälleen mitalit kaulaansa. Vasemmalta oikealle Janne Kähkönen, Jyri Rautiainen, Jari Timonen.


Hyvinkää nappasi kaksoisvoiton myös viime vuonna ja on nykyisen kiertopalkinnon haltijana jo peräti seitsemännen kerran viimeisen 12 vuoden aikana. Neljästi kiertopalkinnon haltijat ovat löytyneet Kouvolasta (KouBK 2, RB 2) ja kertaalleen Mikkelistä (KCM).

Lopputulokset Kaisa Joukkue SM Hyvinkää 24.11.2012:
1. HyvBK1 5/11/834 (Markku Ijäs, Pasi Kulmala, Marko Makkonen)
2. HyvBK4 3/8/731 (Juha Laitila, Lassi Rontu, Petri Pomell)
3. Red Ball 2/7/566 (Janne Kähkönen, Jari Timonen, Jyri Rautiainen)
4. P-HBK 2/6/546 (Jari Suomalainen, Harri Lahtinen, Lennart Grünn)
5. HyvBK2 1/5/466 (Miikka Hirvonen, Simo Hämäläinen, Toma Auresto)
6. KouBK 1/4/396 (Ari Saarenpää, Kimmo Raivio, Juha Niemelä)
7. HyvBK3 0/1/241 (Petja Juslin, Kari Pollari, Timo Karhunen)
8. PPK 0/0/193 (Jon Hellström, Juha Häkkinen, Vesa Keto)