Riku Romppaselle 9-pallon MM-pronssia junioreissa

11.10.2021


Alle 17v MM-kilpailut järjestettiin Itävallassa Austria Openin yhteydessä ja mukaan villillä kortilla osallistunut Riku Romppanen pelasi menestyksekkäästi ja nappasi MM-pronssia. Finaalipaikkakin oli lähellä sillä tappio tuli vasta kontraerässä 8-9 Rikun noustessa peliin mukaan vielä 1-5 tappioasemasta.

Lue lisää Biljardisuomen uutisesta:

Riku Romppanen menestyi upeasti 9-pallon MM-kilpailuissa

 

Muita kilpailuja:

PYRAMID

- Oulun Tero Räisänen voitti jo kolmannen kerran peräkkäin pyramidin Pohjola Openin joka pelattiin viikonloppuna PVK:lla.

Tero Räisäselle jälleen Pohjola Openin voitto

- Samanaikaisesti pyramidin hallitseva Suomenmestari Jalo Kotinurmi nappasi Espanjan Torreviejassa pidetyn EBC:n osakilpailuvoiton nimiinsä. Finaalissa kaatui itävaltalainen 5-2

 

SNOOKER

- Snookerin EM-kilpailut ovat edenneet cup-vaiheeseen ja neljä suomalaista selvitti tiensä 64 parhaan joukkoon. Patrik Tiihonen on joutunut taipumaan lukemin 2-5 Velian Dimitroville ensimmäisellä cup-kierroksella. Sveitsiä edustava Suomen entinen huippupelaaja Risto Väyrynen on pelannut upeasti ja nappasi 4-2 voiton Sergey Isayenkosta. Voittoihin pääsivät myös Heikki Niva ja Robin Hull. Niva kukisti Stephen Batemanin niin ikään 4-2 ja Robin Hull 4-1 Brendan O'Donoguen. 

http://esnooker.pl/turnieje/2021/me/en/show_drabinka.php?id_t=312

32-cupin ottelut alkavat tänään maanantaina klo 11:00
Risto Väyrynen - Anton Kazakov
Bulcsú Révész - Heikki Niva
Robin Hull - Ross Muir

 

Snookerissa pelattiin viikonloppuna myös 1-divisioonaa ja voittajaksi pelasi Vantaan Ville Pirilä

https://www.biljardi.org/940/tulosluettelo.php?kilpailu=940

 

POOL

- Naisten B-mestariksi kruunattiin tänä syksynä Julia Kuutti joka voitti 8-pallofinaalissa Anne Niemisen niukasti lukemin 5-4.

https://www.biljardi.org/939/tulosluettelo.php