Suomen Biljardiliitto ry.

Uutisia

Petri Makkonen paras suomalaispelaaja Pohjois-Kyproksella
Suomalaispelaajia mukana poolin Euro Tour kilpailussa
Katso vanhoja snookervideoita Ylen Elävä arkisto, mukana mm. Robin Hull
Lahtelaiselle biljardi-ikonille luovutettiin liiton kultainen ansiomerkki Karhu Openin yhteydessä
Tampereen Galaxie Unitedin Aki Heiskanen oli kauden toisen RG-kilpailun finaalissa täysin pitelemätön, kun hän kukisti vastikään World Cup of Tourin tuoreen MM-pronssimitalistin Petri Makkosen lukemin 8-2.
World Cup of Pool, York Hall, Englanti, Lontoo. Suomi – Hollanti 4-9
World Cup Of Pool, York Hall, Englanti, Lontoo Suomalaiskaksikko Mika Immonen ja Petri Makkonen pelaavat loistavaa turnausta voittaen kolmannella kierroksella Englanti B joukkueen selvästi 9-4. Näin Suomi eteni jo 4 parhaan joukkoon taistellen edelleen mestaruuden uusinnasta.
World Cup of Pool, York Hall, Lontoo, Englanti 17-22.9.2013.
World Cuo of Pool, York Hall, Lontoo, Englanti 17-22.9.2013. Suomalaiskaksikko Mika Immonen Petri Makkonen voitti ensimmäisen ottelunsa
York Hall, Lontoo, Englanti 17-22.9.2013. Suomen vastustajana ensimmäisellä kierroksella on Itävalta.
Pool 9-pallo MM kilpailu Doha, Qatar 7-13.9.2013
Pool 9-pallo MM Doha, Qatar.
Poolin 9-pallo MM kilpailu Doha, Qatar. Mika Immonen jatkaa 64 parhaan joukossa.
Pool 9-pallo MM Qatar, Doha 7-13.9.2013 Suomalaiset poolbiljardin ammattilaiset Mika Immonen ja Petri Makkonen ovat pelaamassa Qatarissa poolin 9-pallon maailmanmestaruudesta.
Thaimaassa pelattavassa snookerin 6 reds MM kilpailussa Robin Hull pelasi itsensä hienosti alkulohkon kolmannelle tilalle ja jatkoon 32 cupiin. Siellä kuitenkin Englannin Stuart Bingham otti voiton 6-4.
Snooker In Europe: Finland 04th September 2013
Suomalainen snookerammattilainen Robin Hull on parhaillaan kilpailemassa Thaimaassa 6-reds MM kilpailussa (2-7.9.2013). Hull on tähän mennessä pelannut kaksi lohko-otteluaan, joista voitto ja tappio.
Menneenä viikonloppuna saatiin avattua kauden 2013-2014 kilpailukausi poolin ikämiesten sekä snookerin 1-divisioonan pelaajien osalta. Pool ikämiehiä oli yhteensä kolmessa sarjassa 52 ja snookerissa 29 pelaajaa.
Biljardipelaajien välisen Biljardi-Golf tapahtuman kahdeksas vuosikerta järjestettiin tänä kesänä Paltamossa ja turnauksen tuplamestariksi pelasi Espoon Jesse Särkisilta. Hän varmisti tuplamestaruutensa nappaamalla joukkuekilpailuvoiton yhdessä Espoon Jarno Aholan kanssa.
Uusi snookerkausi alkaa taas kuluvalla viikolla ja samalla myös uusi lajipäällikkö aloittaa toimen lajin parissa. Useimpia teistä olen aiemmin kisojen yhteydessä tavannut paljonkin, mutta on myös pelaajia joille olen vähemmän tuttu. On siis paikallaan kertoa hieman perustietoa näin kirjallisesti ja kauden aikana kisoissa tutustutaan varmasti paremmin.
RSS