Suomen Biljardiliitto ry.

Uutisia

Poolbiljardin maailman huippueliittiin kuuluva kolminkertainen maailmanmestari Mika Immonen ei antanut kotimaan pelaajien yllättää itseään, vaan voitti Taom Tips Iceman turnauksen Jyväskylässä.
Hyvinkääläinen Petri Makkonen sijoittui hienosti sijalle 5 Sloveniassa
Slovenian Portoroz on isäntänä jo kolmannessa kansainvälisessä poolkilpailussa kuukauden sisällä. Junnujen ja seniorien EM kisojen jälkeen on nyt vuorossa Euro Tour osakilpailu.
Suomen menestynein biljardiammattilainen Mika Immonen pelaa jälleen pitkästä aikaa Suomessa.
Viime viikonloppuna pelattiin kaisaa sekä poolin senioreiden kilpailuja
Suomen miesjoukkue otti hienosti joukkue EM hopeaa juuri päättyneissä poolin senioreiden Euroopan mestaruuskilpailuissa Slovenian Portorozissa.
Lappeenrantalainen Sami Karttunen saavutti Euroopan mestaruuden poolin senioreiden EM kilpailun kasipallossa Slovenian Portorozisssa
Shanghai Masters –karsinnat, Barnsley Metrodome, Iso-Britannia
Poolin senioreiden 8-pallo etenee kohti ratkaisuvaiheita. Mitalitaistossa on vielä mukana kolme suomalaispelaajaa.
Kaisaa Oulussa, poolia Helsingissä ja Espoossa sekä snookeria Turussa
Senioreiden toinen pelimuotoon EM kisoissa saatu päätökseen. Miesten puolella 10-pallon EM kultaa pelasi Portugalin Henrique Correia, joka peittosi finaalissa Norjan Vegar Kristiansenin 7-5. Naisten ykkönen oli Saksan Susanne Wessel.
Lopulta EM hopeaa ottanut Portugalin Henrique Correia oli liian kova vastus Jouni Nykäselle seniorien EM kisojen straight poolin neljännesvälierässä.
Tämän vuoden Biljardigolf kuningas on Rovaniemen Kari Kallio joka nappasi voiton niin henkilökohtaisesta kilpailusta kuin myös joukkuekilpailusta yhdessä parinsa Mika Gröhnin kanssa.
Slovenian Portorozissa jatkuvat poolbiljardin Euroopan mestaruuskilpailut. Juniorien jälkeen peliareenan täyttävät yli 40-vuotiaat senioripelaajat. Suomella on todella vahva ja runsas joukkue, 3 nais- ja 11 miespelaajaa.
Varhain lauantaiaamuna pelatussa ottelussa Itävallan Andreas Ploner pudotti Robin Hullin
Shane van Boening (USA) romutti Mika Immosen haaveet straight poolin mestaruudesta pistein 200-115.
Pitkästä aikaa Suomi jäi ilman mitalia juniorien ja koulupoikien EM kilpailusta. Viimeisimmät mahdollisuudet mitaliin oli joukkuekilpailussa jossa sekä juniorit että koulupojat pelasivat pääsystä semifinaaliin.
Yhdeksän kymmenestä pelaajasta on pelannut ensimmäisen kierroksen ottelunsa joiden tuloksena yhtä monta tappiota.
USA:n Mike Dechaine kukisti Mika Immosen 150-74, mutta häviäjien puolelta Immonen vielä nousi 16 parhaan joukkoon voittamalla John Schmidtin 150-22.
Snooker European Tour 1 Riga Open
RSS