Suomen Biljardiliitto ry.

Uutisia

Biljardin lajiesittelyssa kehitysvammaisten SM kilpailu
Poolin naisten 10-pallon SM-finaaliareena odottaa pelaajia
HJK:n Soccer Moms -jalkapallojoukkue tilasi Suomen Biljardiliitolta koulutuksen koskien pallon erilaisia liikeratoja sekä kierremaailmaa. Koulutus pidettiin la 6.2.2016 ja paikkana oli Sellon kauppakeskuksen Bowlcircus.
Turun alueella toimiva TS-Pool tilasi Suomen Biljardiliitolta oman Seuravalmentaja Taso-1:n koulutuksen (50h).
Onnibus tarjoaa 50 % alennuksen (matkat Tampereelle ja takaisin SM-viikonloppuna) koodilla: SMVK16
Ensimmäistä kertaa mukana ollut Joonas Harklin otti yllätysvoiton 61 pelaajan joukosta. Naisten mestaruuden uusi Hanne Tonteri.
Jouni Tähti esitteli pyörätuolibiljardia Peurungan kuntoutuskeskuksessa
Janina Rosten, Tuija Soininen, Riikka Saaranen sekä Tuija Tiihonen pääsevät taistelemaan 10-pallon mestaruudesta. YLE TV2 näyttää finaalin suorana.
Todella suosittu 10-pallon SM-kilpailu pelattiin tänä viikonloppuna Vantaalla ja Keravalla. 144 pelaajan suurkilpailu päättyi Kotkan Jani Uskin mestaruusjuhliin, kun Suomen tämänhetken RG-kärki päihitti Hyvinkään Petri Makkosen SM-finaalissa lukemin 7-4. Pronssille selvisivät Tampereen kestomenestyjä GU:n Aki Heiskanen ja Espoon biljardikerhon Jesse Särkisilta.
Robin Hullin valmennuskurssit Turussa
Pöydät tulevat suoraan tehtaalta ja niillä pelataan Kaisan MM-kilpailu 21.-23.10.2016. Deko Custom MM-pöytä on mahdollista saada nyt huiman edullisesti vain 3150€/kpl. (pöydän ovh on yli 4000€). Kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä myynnin yhteyshenkilöön, kaisan lajipäällikköön Tuomas Komiin (041-4323669 / tuomas.komi@gmail.com)
Hyvää Joulua! (22.12.2015)
Suomen Biljardiliitto ry toivottaa kaikille biljardin ystäville Hyvää Joulua ja onnellista uutta vuotta!
Valmennustoimintaa (17.12.2015)
Valmennusvastaava Heikki Aunion tervehdys
Suomen Biljardiliiton hallitus on valinnut vuoden 2015 pelaajat.
Liiton syyskokous pidettiin Helsingissä Valo-talolla torstaina 26.11.2015. Esillä oli liiton sääntömääräiset asiat, kuten hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle ja liiton toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen vuodelle 2016.
Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen toiminnan kehittämiseen. Seuratuen avulla toteutetaan erityisesti lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksien tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä edistetään matalan kynnyksen seuratoiminnan kehittämistä.
Tampereen Galaxie Centerissä pelattiin 1.11.2015 nuorisotalojen 8-pallo joukkue SM kilpailu
Lähetysajat nähtävillä sivustolla: http://www.rusbilliard.ru/node/932
Pyramidi MM kilpailujen viimeisessä ottelussa Kirgisian Lepshakov oli omaa luokkaansa
Naisten finaali on pelattu pyramidin MM kilpailussa Holiday Club Saimaassa
RSS