Suomen Biljardiliitto ry.

Uutisia

Helsingin Yliopiston Nico Siekkinen vei opiskelijoiden SM kultaa. Hopeaa Hämeen Ammattikorkeakoulun Miklas Hakkaraiselle. Pronssimitalit saivat Mikael Stenfors Turun Ammattikorkeakoulusta sekä Petteri Forsström Yliopistosta.
Turun AuraBiljardi isännöi snookerin 1-divisioonakilpailun tulevana viikonloppuna
Sokos hotellien tarjouksia kilpailuviikonlopuille
Tuhkimotarina Albanian kulkukoirien uudesta elämästä
Mika Immonen voitti The World 14.1. Tournament kilpailun USA:ssa. Finaalissa kaatui Earl Strickland (USA) pistein 300-270.
Vasta 16-vuotias jyväskyläläinen Patrik Tiihonen pelasi loistavaa snookeria MM kisoissa Belgian Mol:ssa.
Opiskelijoiden biljardin SM-kilpailu järjestetään Tampereen Galaxie Centerissä lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna
Kotkaan kokoontui taas kansainvälinen harjoitteluleiri tutustumaan miten maailman parhaat harjoittelevat Poolin maailmassa. Leirin vetäjänä toimi legendaarinen poolin valmentaja Johan Ryusink. Belgiassa asuva hollantilainen toimii nykyään Venäjän maajoukkueen päävalmentajana ja rakentaa naapurimaahamme ns. poolpelaajan polkua. Hän on toiminut mm. Euroopan joukkueen valmentajana seitsemän vuoden ajan Mosconi Cup turnauksessa. Leiri koostui 16 pelaajasta joista kymmenen tuli Suomesta ja kuusi Venäjältä. Ikä ja kokemus oli haitariltaan melko kattava, mutta kaikkia pelaajia yhdisti voimakas halu kehittyä pelaajina ja innokas harjoittelu läsnä omaa biljardin pelaamistaan. 
SBIL:n uusi kilpailukausi alkaa totuttuun tapaan elokuussa. Kansainvälisellä kentällä Poolin Seniorit ovat loppusuoralla ja saavuttaneet tähän mennessä kaksi mitalia. Kaisassa aloitettiin jo viime viikolla MM-karsinnoilla ja nyt on menossa kauden avauskilpailun ratkaisuhetket pääkaupunkiseudulla. Pool aloittaa loppukuusta oman kotimaan kilpailutoimintansa ja muut lajit Snooker, Kara ja Pyramidi syyskuun alussa.
Jouni Tähti esittelee pyörätuolibiljardia Tampereella perjantaina 12.8.2016 klo 10-17 ACCAC esteettömyystapahtumassa
Kurssilta valmistui kaksi uutta Taso I seuravalmentajaa, Jari Manninen sekä Petteri Vuorela
Kaisan, poolin, pyramidin sekä snookerin Suomen mestaruudet on jaettu
Biljardin SM-finaalitapahtuma Helsingin Kulttuuritalolla on käynnissä
BIljardin SM-finaalit on taas täällä --- 28.5.2016 Helsingin Kulttuuritalolla Tule ihmeessä paikan päälle seuraamaan Suomen parasta biljardia. Tai seuraa netin kautta osoitteesta http://sm.sbil.fi
Katso Euro Sport snookerselostaja Aki Kauppisen mietteitä World Snooker haastattelussa
Viikonlopun aikana pelattiin viimeiset SM-alkukilpailut poolin naisten ja snookerin osalta.
Viime viikonloppuna pelattiin SM-alkukilpailut poolin yleisessä sarjassa sekä pyramidissa
Hanki itsellesi huippuluokan pelipöydät! Pöydät saatavilla suoraan SM-finaalien jälkeen Helsingistä
Kotkassa järjestetään nuorille suunnattu Liikut Siä liikunta- ja hyvinvointitapahtuma lauantaina 14.5.2016.
Tulevana viikonloppuna on tiedossa huippujännittävä Kaisan SM-alkukilpailu Hyvinkäällä ja Helsingissä. Panoksena MM-paikat, SM-mitalit ja huikeat loppupotit. Samaan aikaan pelataan myös neljä muuta SM-alkukilpailua, kun senioreiden kaikki poolsarjat MN40, MN50 ja MN60 mittelevät 9-pallon SM-mitaleista Keravalla, Lahdessa ja Vantaalla sekä Juniorit MN18 ratkaisevat omat 9-pallon mitalistinsa Hyvinkäällä. Äitienpäiväviikonloppuna selviää 14 SM-finalistia Kulttuuritalolle 28.5.2016. Eikä siinä vielä kaikki sillä tänään Helatorstaina on paljon biljardia myös eri lajeilla tiedossa. Näistä ehkä arvokkain kilpailu on kolmen vallin Karan Pari SM-kilpailu joka pelataan tänään Turussa 18 pelaajan toimesta.
RSS