Suomen Biljardiliitto ry.

Uutisia

Wiktor Zieliński (Puola) - Casper Matikainen 9 - 11
Kaikkien muiden suomalaispelaajien matka katkesi alkulohkoon.
9-pallon MM-kilpailut pidetään Englannissa (Milton Keynes) 6.-10.6.2021.
Biljardin kilpailutoimintaa pyritään käynnistelemään pikkuhiljaa kesää kohti, mikäli koronaviruksen ilmaantuvuusluvut laskevat edelleen, kuten viime aikoina on onneksi tapahtunut ja kunhan viranomaisten asettamat rajoitukset sen mahdollistavat.
Kilpailut pelataan Englannissa 6.-10.6.2021
Eklent Kaci (Albania) - Petri Makkonen 7 - 3
Ensimmäisen kierroksen ottelu pelataan lauantai-iltana.
Jani Siekkinen taipui finaalissa niukasti erin 8 - 7.
Pitkä tauko on vihdoin ohi.
Tappio Hollannille 1 - 7.
Ottelu alkaa klo 15:00.
Murskaluvut 7 - 0.
Petri Makkonen ja Casper Matikainen kohtaavat klo 14:30 Islannin joukkueen.
Koronavirus on osoittanut hieman laantumisen merkkejä Suomessa. Rajoitusten osalta tilannetta seurataan toukokuussa päivä/viikkotasolla ja mikäli niihin tulee helpotuksia, liitolla on valmiuksia tehdä päätöksiä toiminnan jatkamisesta.
Rinkiin on kutsuttu mukaan naisten rankinglistan kuusi parasta pelaajaa.
Miltä kuulostaisi matematiikan opiskelu koululuokassa biljardipöydän ääressä? Tähän tähtää SmartPool Europe, joka on Euroopan Biljardiliitto EPBF:n sekä viiden jäsenliiton yhteinen projekti, jossa myös Suomen Biljardiliitto on mukana. Eilen osallistuimme matematiikan opettajien euroopanlaajuiseen konferenssiin missä projekti sai erittäin kiinnostuneen vastaanoton.
Rinkiin on kutsuttu tässä vaiheessa mukaan kymmenen kärkipelaajaa.
20-25.4.2021 järjestetään maksuton Henkisesti Vahva Summit, jossa sinulla on mahdollisuus päästä ilmaiseksi kuulemaan 14 suomalaisen huippu-urheilijan avoin haastattelu ja opit miten oleellisessa osassa henkinen vahvuus on ollut heidän polkuaan ja mitä he ovat konkreettisesti tehneet henkisellä puolella noustessaan huipulle lajissaan.
RSS