Suomen Biljardiliitto ry.

Uutisia

Tapanilan Urheilukeskuksessa Biljardin SM-finaalien yhteydessä on mahdollisuus tutustua myös maailmankuulun Trickshot spesialistin Florian Kohlerin huikeisiin temppulyönteihin. Florian esiintyy sekä perjantaina illalla 24.4. SM-finaalien aattona sekä lauantaina illalla 25.4. heti SM-finaalien jälkeen.
Keskustelupalsta koki laitteellista vahinkoa pahasti tämän vuoden tammi-helmikuun vaihteessa jonka vuoksi palsta oli kokonaan poissa käytöstä hetken ja tietokanta on sen sisällä osittain vahingoittunut. Väliaikainen palsta oli hetken käytössä, mutta tänään 12.2. on vanha keskustelupalsta palannut takaisin käyttöön.
Suomen mestaruuden voittanut Tomas Hietanen on ollut omaa luokkaansa kehitysvammaisten 8-pallon SM kilpailuissa. Jo 13:n mestaruutensa voittanut Hietanen paransi peliään loppua kohden tehden jälleen hienoja pussituksia ja täydellisiä päällevetoja.
Keskustelupalstan vika on paikallistettu mutta korjaus vaatii tiettyjä uusia osia jotka on tilattu Saksasta
Viime perjantaina ilmennyttä keskustelupalstan palvelinvikaa ollaan korjaamassa.
Jani Uski vei pienten pöytien Suomen mestaruuden voittamalla finaalissa Jouni Tähden erin 7-5. Kolmannet sijat saivat Niko Viitala ja Topias Vedenpää
SM-viikko tapahtumassa Joensuu Areenalla pelattavassa poolin 10-pallon SM kilpailussa on saatu semifinalistit selville.
Lauantaina biljardipaikalla vieraili myös urheiluministeri (Tiede- ja kulttuuriministeri) Hanna Kosonen, jolle SM kilpailun johtaja Tommi Lamminaho antoi lyhyen opastuksen biljardiin.
Liiton keskustelupalstan palvelimessa on ongelmia eikä keskustelupalsta ole käytössä. Vika on vakava ja tämän hetken tiedon mukaan korjaus saattaa kestää viikonlopun yli.
Poolin pienten 7" pöytien 10-pallon SM kilpailuareena on valmiina Joensuu Areenalla
SBiL kävi Tampereen Kauppaseuran vieraana kertomassa tulevan kevään poolbiljardin Euroopan mestaruuskilpailusta
8-pallon Suomenmestarit Casper Matikainen ja Tuija Soininen. 23.-26.1.2020 on Vaasassa jälleen toista kertaa perätysten mahtava Tupla SM tapahtuma. Toisena finaalipäivänä 10-pallon Suomenmestareiksi kruunattiin Petri Makkonen ja Miia Virtanen.
Rovaniemellä järjestettiin Santa Parkissa Lapin urheilugaala jossa palkittiin viime vuoden parhaita. Kaisan MM-kilpailu oli ehdolla vuoden sykähdyttävimmäksi lappilaiseksi urheilutapahtumaksi. Tapahtuma huomioitiinkin neljänneksi parhaana
Suomen Biljardiliiton kunniajäsen ja entinen puheenjohtaja Vesa-Matti Loiri täyttää 4.1.2020 kunnioitettavat 75 vuotta. SBIL toivottaa Veskulle oikein miellyttävää syntymäpäivää!
Ensimmäisen kerran biljardissa on valittu vuoden pelaaja äänestyksellä. Ylivoimainen ääniharava on ollut Espoon Casper Matikainen joka on kuluvan vuoden menestynein poolpelaajamme. Varsinkin hänen kansainvälinen kilpailumenestys tänä vuonna johdatti hänet ykköseksi monen äänestäjän paperilla.
Suomen nuoret snookerin lupaukset, Patrik Tiihonen ja Heikki Niva, haastavat tänään lajin kotimaisen tähden, lajia lähes 30 vuotta hallinneen Robin Hullin, eeppiseen taistoon.
Suomen Biljardiliitto ry toivottaa kaikille biljardin ystäville Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2020! Kiitos yhteistyöstä!
Kuka on Suomen snooker-kunkku?
Koko vuoden 2019 paras biljardipelaaja valitaan tänä vuonna poikkeuksellisesti äänestyksellä johon pääsee vaikuttamaan koko biljardikansa yhdessä SBIL:n toimihenkilöiden kanssa.
SBiL:n hallituksen jäsen ja poolin lajipäällikkö Tommi Lamminaho on nimitetty Euroopan Poolbiljardin kattojärjestö EPBF:n hallitukseen. Kirkkonummelalainen Lamminaho jatkaa vielä SBiL:n luottamustehtävissä vuoden 2020 loppuun asti jonka jälkeen hän keskittyy kokonaan EPBF:n tehtäviin.
RSS