Suomen Biljardiliitto ry.

Liitto tiedottaa

Uusi kausi tuo pooliin paljon muutoksia. Suurimmat muutokset yleisessä sarjassa johon kuuluvat Mestaruussarja, Divisioonat ja yleiset SM-kilpailut ovat seuraavanlaisia: - Yksi yhtenäinen ja kiertävä RG-lista uusilla Rankingpisteytyksillä - Itä ja Länsi käsite seurojen välillä poistuu - Laajempi valikoima RG-kilpailuja pelaajille useammalla eri paikkakunnalla
Pool divarikausi alkaa viikon myöhemmin Poolin kilpailukausi mestaruussarjan ja divisioonien osalta alkaa vasta viikon myöhemmin kuin on ennakkoon ilmoitettu eli 1.-2.9.2012. Vastaavasti naisten kilpailukausi alkaa viikon ilmoitettua aikaisemmin eli 25.8.2012. Kansainväliset kilpailut keväällä 2013 ovat myös aiheuttaneet jo muutoksia kuten mm. Poolin eurotour ilmestyi kansainvälisiin kilpailukalentereihin kohtaan 27.2.-2.3.2012 ja samaisena viikonloppuna oli merkitty SBIL:lle Poolin Mestaruussarjan RG7 ja 8-pallon Divisioonamestaruuskilpailu.
Korjauksena edelliseen tiedotteeseen, lisenssilaskut on saatavilla suoraan Pelaajasivulta. Teknisten ongelmien vuoksi varsinaisia lisenssilaskuja ei saada lähetettyä, mutta pelaajille on lähetetty sähköpostiviesti jossa on ohjeet lisenssin maksamisesta.
Majoitus Omenahotelleista kaudella 2012-2013 Alennuskoodilla: BILJARDI
Kauden ensimmäinen RG-viikonloppu on siis takanapäin ja mukana kauden avauksessa oli 275 pelaajaa. Se jatkoi samalla linjalla viime kauteen verrattuna joten ihan hyvä aloitus. SBIL:n tavoite on, että myös 2- ja 3-divisioonan kilpailuissa tulee kaikilla paikkakunnilla vielä osallistujamäärät nousemaan. 2- ja 3-divisioonan kilpailujen tarkoitus on kuitenkin olla 1-päiväisiä tapahtumia, mutta tarvittaessa nekin voidaan mestiksen ja 1-divisioonan tapaan jakaa kahdelle päivälle.
SBiL kilpailukieltoja