Suomen Biljardiliitto ry.

Uutisia

Kaisan MM finaalissa Markku Koponen kukisti Timo Muhosen
Lauantain pelien jälkeen kisassa jatkaa vielä 13 pelaajaa sunnuntaille
Kaisa MM kilpailun kuvia löytyy kuvagalleriasta
Kaisabiljardin maailmanmestaruudesta kilpaillaan Rovaniemellä
19.-22.9.2019 pelataan Rovaniemen Santa Parkissa kaisabiljardin MM-kilpailu. Tapahtuman kotisivut
Huhtikuun viimeisenä viikonloppuna järjestetään tulevan kauden SM-finaalit Helsingissä ja tapahtumapaikkana tulee olemaan Tapanilan Mosahalli. Useita vuosia Kulttuuritalolla toukokuussa järjestetty SM-finaalitapahtuma pidetään nyt poikkeuksellisesti jo 1kk aikaisemmin Tampereella järjestettävien Poolin EM-kilpailujen vuoksi jotka täyttävät lähes koko toukokuun 2020. Kilpailukalenterimuutoksia tulee tapahtumaan lähes kaikissa lajeissa huhti-toukokuun ajalle 2020 ja niistä tiedotetaan paremmin alkusyksyn aikana. Kiitoksia Tapanilan Urheilutalosäätiö ja Mosabiljardi. Tapahtumasta tulee varmasti huippulaadukas!
Surullinen uutinen Lahden suunnalta. Päijät-Hämeen Biljardikerhon jäsen, Markku Juhanila on poistunut keskuudestamme viime viikolla. Juhanila menestyi urallaan hienosti kaisassa voittamalla mm. Kultakellokilpailun ja Suomenmestaruuden sekä junioreissa että senioreissa pitkän uransa aikana.
Jani Siekkinen oli taitavin pienten pöytien 10-pallon SM-kilpailussa Vantaan Myyrmäen Energia Areenalla.
Vantaan Myyrmäessä pelattavassa biljardin 10-pallon SM kisassa on saatu semifinalistit selville
Vantaan Myyrmäessä pelattavassa pienten pöytien (7 ft) 10-pallon SM kilpailussa on saatu perjantaina selvitettyä 8 parasta jatkoon päässyttä pelaajaa.
SM-viikko tapahtuman biljardikilpailu on aloitettu Vantaan Myyrmäessä
Kauden 2019-2020 lisenssit ovat nyt myynnissä Suomisport palvelussa
SM-viikko on Suomen Olympiakomitean järjestämä urheilun monilajitapahtuma, jossa neljän päivän aikana tuhannet urheilijat kilpailevat lajiensa SM-mitaleista
Suomen Biljardiliiton yksi merkittävimmistä yhteistyökumppaneista. Kiinteistönvälitys Johacon Oy LKV toimii asuntojen, toimitilojen ja loma-asuntojen välittäjänä. Nousi alle neljässä vuodessa Hyvinkään asuntokaupan markkinajohtajaksi. Johacon LKV on osoittanut, että suoraviivaisella markkinoinnilla ja ahkeralla työnteolla kaupat syntyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Johacon LKV on myös tukenut Suomen Biljardia, niin lajiliittoa, kilpailutapahtumia kuin erikseen myös henkilökohtaisesti useita pelaajia jo vuosia. Tutustu Johacon LKV:n yritysesittelyyn.
Biljardin SM-finaalitapahtuma on saatu päätökseen Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 25.5.2019.
Torstaina 16.5. avattiin uusi Biljardisuomen sivusto jonka tarkoituksena on olla aktiivinen ja keskitetty biljardiaiheinen mediasivusto. Tutustukaa sivuihin, tykätkää sivustosta somessa ja muistakaa käyttää omissa biljardiaiheisissa julkaisuissanne #biljardisuomi
Olympiakomitea järjesti Turussa toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna urheiluakatemia- ja urheiluoppilaitospäivät. SBIL:n edustajana paikalla oli Juho Nykänen.
Biljardin SM-finaalitapahtuma pelataan taas tuttuun tapaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 25.5.2019 klo 9:30 alkaen.
9-pallo päätti Trevison EM-kilpailut ja ilahduttavasti peräti kolme suomalaista pelasi semifinaaleissa. Jouni Tähti oli murskaava pyörätuolisarjassa ja eteni kisojen toiseen Euroopanmestaruuteen. Kim Laaksonen saavutti yleisen sarjan ja Casper Matikainen U23-sarjan EM-pronssimitalit. Näillä mitaleilla Suomi nousi loppukirillä vielä lopullisen mitalitaulukon kolmanneksi.
RSS