Suomen Biljardiliitto ry.

Uutisia

Ensimmäisen kierroksen ottelu pelataan lauantai-iltana.
Jani Siekkinen taipui finaalissa niukasti erin 8 - 7.
Pitkä tauko on vihdoin ohi.
Tappio Hollannille 1 - 7.
Ottelu alkaa klo 15:00.
Murskaluvut 7 - 0.
Petri Makkonen ja Casper Matikainen kohtaavat klo 14:30 Islannin joukkueen.
Koronavirus on osoittanut hieman laantumisen merkkejä Suomessa. Rajoitusten osalta tilannetta seurataan toukokuussa päivä/viikkotasolla ja mikäli niihin tulee helpotuksia, liitolla on valmiuksia tehdä päätöksiä toiminnan jatkamisesta.
Rinkiin on kutsuttu mukaan naisten rankinglistan kuusi parasta pelaajaa.
Miltä kuulostaisi matematiikan opiskelu koululuokassa biljardipöydän ääressä? Tähän tähtää SmartPool Europe, joka on Euroopan Biljardiliitto EPBF:n sekä viiden jäsenliiton yhteinen projekti, jossa myös Suomen Biljardiliitto on mukana. Eilen osallistuimme matematiikan opettajien euroopanlaajuiseen konferenssiin missä projekti sai erittäin kiinnostuneen vastaanoton.
Rinkiin on kutsuttu tässä vaiheessa mukaan kymmenen kärkipelaajaa.
20-25.4.2021 järjestetään maksuton Henkisesti Vahva Summit, jossa sinulla on mahdollisuus päästä ilmaiseksi kuulemaan 14 suomalaisen huippu-urheilijan avoin haastattelu ja opit miten oleellisessa osassa henkinen vahvuus on ollut heidän polkuaan ja mitä he ovat konkreettisesti tehneet henkisellä puolella noustessaan huipulle lajissaan.
Biljardiliiton sääntömääräinen kevätkokous pidettiin maanantaina 29.3.2021. Etäyhteydellä pidetyssä kokouksessa oli edustettuna neljä jäsenseuraa; Porin Biljardikerho, Ritz Club, Espoon Biljardikerho ja Hyvinkään Biljardikerho. Lisäksi kokoukseen osallistui liiton hallituksen jäseniä ja lajipäälliköitä.
Sunnuntaista muodostui todella tiukkojen otteluiden sarja, joista kolmessa Matikainen taipui erin 4 – 5.
Uusi päivä edessä ja panoksena pääsy huomiselle alkupelien voittajien ryhmään.
Predator Championship League Pool turnaus (22.-29.3. Milton Keynes, Englanti)
Billiard Lovers Finlandin kanssa on yhteistyössä valmistunut vuoden 2021 alussa kaikkien viiden päälajin lajiesittelyt. Kaisa, Kara, Pool, Pyramidi ja Snooker.
Predator Championship League Pool turnaus (22.-29.3. Milton Keynes, Englanti) alkaa Casper Matikaisen osalta tänään klo 14:00 (Suomen aikaa) ja 9-pallo viihdettä on tarjolla koko illaksi.
Suomen urheilun eettinen keskus SUEK pitää kaikille biljarditoimijoille yhteisen antidopingkoulutuksen maanantaina 19.4.2021 klo 18-19:30.
Predator Championship League Pool turnaus pelataan 22.-29.3.2021 Englannissa (Milton Keynes). Turnaukseen on kutsuttu mukaan poolbiljardin yhdeksäntoista parasta pelaajaa ympäri maailman. Casper Matikainen sijoittui vuonna 2019 9-pallon MM-kilpailuissa viidenneksi ja tämän menestyksen turvin sai paikan tähän kutsuturnaukseen.
RSS