Suomen Biljardiliitto ry.

Liitto tiedottaa

Liiton toimisto on kiinni 29.11-6.12.2013
Liiton syyskokous pidettiin perjantaina 22.11.2013 Helsingissä Valo-talolla. Kokouksessa oli esillä sääntömääräiset asiat sekä valittiin hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Lisäksi listalla oli liiton toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen.
Biljardiliiton markkinointia ja mediaa hoitaa Jukka-Pekka Lähdevuori
Biljardiliiton sääntömääräinen syyskokous pidetään Helsingissä Valo-talolla perjantaina 22.11.2013 klo 18:00. Osoite: Radiokatu 20, 00240 Helsinki (Länsi-Pasila) kokoustilana sali 1, 2 krs.
Liiton hallituksen päätöksellä kaikkien lajien joukkue SM kilpailuun voi osallistua myös kertalisenssin maksamalla
Sekä kaisassa, poolissa, että snookerissa pelataan vuosittain Joukkue SM-kilpailut. SBIL:n hallitus on päättänyt 9.10. kokouksessaan, että niihin voi jatkossa osallistua myös kertalisenssillä.
Snookerin Latvian WSC turnauksen (27.11.-8.12.2013) vuoksi Snooker Mestaruussarjan RG4 ja Junioreiden RG3 vaihtavat kilpailuajankohtaa keskenään.
Lehden kilpailukalenterissa on virhe kahden kilpailun kohdalla.
Oulun Biljardöörit tulevat mukaan Snookerin kilpailukalenteriin kahdella divarikilpailulla ja myös Six Redsistä tullaan pelaamaan SM-kilpailu keväällä 2014. Kalenteriin lisätään myös PTC karsinta marraskuulle.
Naisten straight pool SM kilpailun pelipaikkana Hyvinkään Biljardisali
Viimeinkin saatavilla Kulttuuritalon toukokuu 2013 SM-finaalien kaikki videot
Alla on lyhyt muistilista asioista joita pelaajan pitää ottaa huomioon sujuvan kilpailun onnistumiseksi. Useimmat kilpapelaajat ovat kokeneita kisakävijöitä ja kisat sujuvat heiltä mallikkaasti, mutta mukana on usein myös uusia pelaajia, joten heille tästä toivottavasti on erityisesti hyötyä. Mutta ei se liene haittaa vaikka kokenutkin ”kisakettu” lukaisee tämän läpi. Ja jos kokenut pelaaja huomaa kilpailussa epäröivän uuden pelaajan, aina voi antaa vinkkejä ja ohjeita;)
Alla on muistilista asioista joita kilpailujen johtajan pitää ottaa huomioon kilpailun sujuvan läpiviennin onnistumiseksi. Useimmat kilpailun johtajat ovat kokeneita kisavetäjiä ja kisat sujuvat mallikkaasti, mutta toisinaan on vetovastuussa myös uusia henkilöitä, joten heille tästä toivottavasti on erityisesti hyötyä. Mutta ei se liene haittaa vaikka kokenutkin ”kisakettu” lukaisee tämän läpi. Ja jos tämä viesti tulee henkilölle joka ei vastaa seuran kilpailujen järjestämisestä, välitä viesti oikealle henkilölle tai ilmoita asiasta liittoon.
Kahden vuoden kalenterit. Lisätietoa ja anomuksia kauden 2014-2015 kilpailuista joni.ahola@gmail.com.
Biljardin SM-finaaleissa käytössä olevat huipputason poolpöydät (Brunswick Metro) myydään hyvään hintaan. Ota yhteyttä Biljardihuolto Oy Mika Sundelin ja kysy päivän hinta! Puhelin Puh: (02) 251 9913, 0500 782 262
Kaisabiljardin MM kilpailun kuvia Kotkan Konserttitalolta.
Vajaan kahden viikon päästä viikonloppuna pelataan Kaisan MM-kilpailu Kotkassa. Turnaus järjestetään toisen kerran historiassa ja tapahtumapaikkana on jälleen Kotkan konserttitalo joka tarjoaa kilpailulle loistavat puitteet.
Alkuperäisestä kilpailukalenterista poiketen naisten 9-pallon SM-kilpailu pelataankin lauantain 18.5. sijaan sunnuntaina 19.5. Pelipaikka on edelleen Helsingin Ritz-Biljardi.
Suomen Biljardiliitto ry:n varsinainen kevätliittokokous Aika: Perjantaina 22.3.2013 klo 18.00 Paikka: VALO-talo, sali 1, 2 krs. Radiokatu 20, 00240 Helsinki, Länsi-Pasila