Suomen Biljardiliitto ry.

Liitto tiedottaa

Snookerin MM kilpailuissa upeasti esiintynyt suomalainen snookerammattilainen Robin Hull näyttäytyy suomalaiselle yleisölle biljardin SM-finaalitapahtumassa lauantaina 24.5.2014.
Kaikkien lajien SM-finaalitapahtuma pidetään jälleen Helsingin Kulttuuritalolla
Liiton keskustelupalstalla ilmeni palvelinongelma
Kevät etenee vääjäämättömästi kesää kohti ja biljardikauden loppu alkaa pikku hiljaa häämöttämään, joten tässä vielä kaikkien lajien viimeisiä kilpailuja varten muutamia huomioita niin pelaajille kuin kilpailujen järjestäjille.
Biljardiliiton kevätkokous pidettiin perjantaina 21.3.2014 Valo-talolla Helsingissä. Kokouksessa oli esillä sääntömääräiset asiat, kuten vuoden 2013 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen vahvistaminen sekä tili- ja vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille.
Suomen Biljardiliitto ja Uros Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen koskien ulkomailla käyvien edustuspelaajien internetpalvelua.
Jyrki Nikitin on aloittanut liitossa oppisopimuksella pääasiallisena tehtävänään käytännön biljardiohjaus pääkaupunkiseudun nuorisotiloilla.
Liiton sääntömääräinen kevätliittokokous pidetään perjantaina 21.3.2014 klo 18 Valo-talolla Helsingissä
Kovimmista sarjatasoista tulee entistä kovatasoisempia ja kilpailujen laadukkuutta kehitetään koko ajan.
Suomen Biljardiliitto on tehnyt merkittävän yhteistyösopimuksen Casino Helsingin kanssa vuodelle 2014
Liiton toimisto on kiinni 29.11-6.12.2013
Liiton syyskokous pidettiin perjantaina 22.11.2013 Helsingissä Valo-talolla. Kokouksessa oli esillä sääntömääräiset asiat sekä valittiin hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Lisäksi listalla oli liiton toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen.
Biljardiliiton markkinointia ja mediaa hoitaa Jukka-Pekka Lähdevuori
Biljardiliiton sääntömääräinen syyskokous pidetään Helsingissä Valo-talolla perjantaina 22.11.2013 klo 18:00. Osoite: Radiokatu 20, 00240 Helsinki (Länsi-Pasila) kokoustilana sali 1, 2 krs.
Liiton hallituksen päätöksellä kaikkien lajien joukkue SM kilpailuun voi osallistua myös kertalisenssin maksamalla
Sekä kaisassa, poolissa, että snookerissa pelataan vuosittain Joukkue SM-kilpailut. SBIL:n hallitus on päättänyt 9.10. kokouksessaan, että niihin voi jatkossa osallistua myös kertalisenssillä.
Snookerin Latvian WSC turnauksen (27.11.-8.12.2013) vuoksi Snooker Mestaruussarjan RG4 ja Junioreiden RG3 vaihtavat kilpailuajankohtaa keskenään.
Lehden kilpailukalenterissa on virhe kahden kilpailun kohdalla.
Oulun Biljardöörit tulevat mukaan Snookerin kilpailukalenteriin kahdella divarikilpailulla ja myös Six Redsistä tullaan pelaamaan SM-kilpailu keväällä 2014. Kalenteriin lisätään myös PTC karsinta marraskuulle.