Jukka Fick - Anjalankosken turnauksen mestari

15.10.2017

Inkeroisten illassa saatiin kauden seitsemänteen rankingkilpailuun voittajaksi Kausalan biljardiklubin Jukka Fick joka voitti finaalissa 4vk sitten Kotka Openin voittaneen Kim Auvisen 60-48. Fick sai turnauksen ainoan piikkinsä juuri Auviselta aikaisemmin turnauksessa. Auvinen puolestaan oli hävinnyt ennen finaalia ottelun kolmanneksi tulleelle Kouvolan Jyri Rautiaiselle. Fick pudotti Rautiaisen semifinaalissa 60-44. Neljänneksi Espoon Tuomas Komi ja viidenneksi Helsingin Tatu Tainio joka teki turnauksen pisimmän sarjan, 39 pistettä.

32 pelaajaa osallistui tämän vuoden Anjalankosken turnaukseen. Päivässä läpi pelattu turnaus oli jo kauden seitsemäs kilpailu. Kaisakausi jatkuu tästä eteenpäin ensin viikon päästä Hyvinkäällä pelattavalla Joukkue SM-kilpailulla ja marraskuun alussa pelataan legendaarinen ja varmasti myös tänäkin vuonna se kaikista suurin tapahtuma - Kultakellokilpailu. Inkeroisten pelipaikka saattaa myös siinä kilpailussa toimia yhtenä pelipaikkana, mikäli pelaajia tulee runsain mitoin paikalle.

Tasaisesti tällä kaudella kärkikymmenikköön nakutellut Olli Muotka pelasi Inkeroisissa neljä voittoa ja siirtyy rankinglistan piikkipaikalle ohi Helsingin Ville Pasasen. Kaisakausi on alkanut vilkkaasti, koska kausi alkoi vasta kahdeksan viikkoa sitten. Kaikki seitsemän RG-kilpailua on voittanut eri henkilö. Jukka Fick (ex-Hautalainen) on voittanut viimeksi RG-kilpailun parhaalla kaudellaan vuonna 2004 Kouvolassa jolloin hän myös voitti Joukkue SM-kultaa Inkeroisille. Nyt tuli uran kuudes finaalipaikka ja kolmas voitto. Jukka on voittanut myös YT-klubien SM-kilpailun 2001.