Kaisan kilpailukalenteri 2016-17 kokonaan valmis

28.6.2019

Uuden kauden SM-pelipaikat on nyt myös lyöty lukkoon uudelle kilpailukaudelle. Neljä suurinta SM-kilpailua jaetaan neljän pelipaikan kesken. Joukkue SM pelataan Kotkassa, Pari SM Hyvinkäällä, Ikämiesten SM Oulussa ja SM-alkukilpailu Kouvolassa. Nuorten SM ja Antti Saaren Eliittikilpailu pelataan tuttuun tapaan edelleen Hyvinkäällä.

 

Kaisan kilpailukalenteri on päivitetty 1.7.2016:
http://kaisa.sbil.fi/kilpailutoiminta/

Viimeisimmät lisäykset kalenteriin:
12.11.2016 Kaisa Nuorten SM, HyvBK Hyvinkää
- pelataan yhdessä Junioreiden 14.1 (straight) SM:n kanssa jo totuttuun tapaan niin, että molempiin kilpailuihin saa osallistua.

19.11.2016 Antti Saari Eliittikilpailu, HyvBK Hyvinkää
- max 24 pelaajaa ja yksipäiväinen kilpailu viime vuosien malliin jossa on mukana myös RG-kilpailuista kerätty (2,5%) lisäpotti.

3.12.2016 Kaisa Joukkue SM, Kaka Kotka
- Kolmannen kerran peräkkäin Kotkassa Kaisakarhujen salilla. Kaisajaosto on pohtinut, että tämä kilpailu pelattaisiin jatkossa vuorovuosin Kotkassa ja esim. Hyvinkäällä, kunnes löytyy muita potenttiaalisia ehdokkaita/anojia kilpailun järjestämiseksi.

28.1.2017 Kaisa Pari SM, HyvBK Hyvinkää
- Useita vuosia peräkkäin Hyvinkäällä pelattu kilpailu. Pari SM kilpailun yksi pääedellytyksiä on ollut, että pelipaikassa on riittävästi tilaa usealle nelinpeliparille samanaikaisesti ja mahdollisille tuomareille. Kaisajaosto on pohtinut että tämä kilpailu pelattaisiin jatkossa vuorovuosin Hyvinkäällä ja esim. Oulussa, kunnes löytyy muita potenttiaalisia ehdokkaita/anojia kilpailun järjestämiseksi.

25.3.2017 Kaisa Ikämiesten SM-kilpailu, OBK Oulu
- pelaajien määrä kasvaa vuosi vuodelta ja on syytä pohtia, jos mahdollisesti kilpailut tai pelkästään esim. 70v sarja aloitettaisiin jo perjantaina. Ikämiesten pelipaikkana pidetään nyt taas Oulu, mutta on jo alustavasti suunniteltu vuoden 2018 kilpailun pelipaikaksi Kouvolaa... Nämä vahvistetaan myöhemmin kaikkien anomusten mukaisesti kauden 2017-18 osalta.

6.5.2017 Kaisa SM-alkukilpailu, KouBK Kouvola
- Kouvola palaa SM-kisatohinaan selkeästi parantuneiden olosuhteiden vuoksi. Alustavasti vuodelle 2018 on pelipaikaksi suunniteltu Hyvinkäätä ja vuodelle 2019 Oulua, mutta nämä katsotaan tarkemmin vuosittain anomusten mukaisesti.

Kaisajaosto on suunnitellut toteuttavan sopivankaltaisen kierron vuosittain tästä kaudesta alkaen erityisesti SM-kilpailuille. Hyvinkäällä on loistavien peliolosuhteiden ja hyvän maantieteellisen sijainnin vuoksi oikeutetusti eniten kilpailuja kauden aikana, mutta myös moni muu pelipaikka on panostanut olosuhteisiin hienosti viime vuosina. Kaisan MM-kilpailujen jälkeen pöytätilanteet paranevat monella pelipaikalla entisestään joten mitään sitovaa ei ole sovittu vielä kaudelle 2017-18.

Kauden 2017-18 SM-kilpailuja kannattaa anoa hyvissä ajoin (esim. lähettämällä anomus joni.ahola@gmail.com tai tuomas.komi@gmail.com), vaikka tarkat päivämäärät eivät olekkaan tiedossa. Kaisan kilpailukalenteri on joka vuosi melko samanlainen.