YT-Klubien SM-kilpailut ratkottu Tampereella

28.6.2019

Henkilökohtainen kilpailu: 1. Timo Muhonen IK, 2. Ari Perä-Rouhu TKS1, 3. Arto Tuhkanen KLK --- Joukkuekilpailu: 1. IK, 2. TKS1, 3. KLK

 

Yhteistoimintaklubien henkilökohtaisen sarjan SM-voittajaksi kruunattiin tänä viikonloppuna uusi nimi, kun Imatran Kerhoa edustanut Timo Muhonen voitti turnauksen. Finaalissa puhtaalla ollut Muhonen sai vastaansa Tampereen Kauppaseuran Ari Perä-Rouhun joka pystyikin Muhosen voittamaan ensimmäisessa finaalissa. Varsinainen "Grande Final" sisälsikin sitten panosta kerrakseen sillä henkilökohtaisen mestaruuden lisäksi panoksena oli myös joukkuemestaruus, kun sekä IK:lla että TKS:llä oli 14 voittoa kasassa. Timo Muhonen suorastaan murskasi Ari Perä-Rouhun toisessa finaalissa lukemin 60-1 ja näin Imatran Kerholle myös Joukkuemestaruus 2016.

Pronssi meni Kuopion Liikemiesseuran Arto Tuhkaselle ja KLS saavutti myös SM-pronssia joukkuekilpailussa. Mukana turnauksessa oli kaikenkaikkiaan 57 pelaajaa ja 19 joukkuetta. Pihakoivu vastasi jälleen tulospalvelusta:

http://www.pihakoivu.com/tulospalvelu/

 

---------------

 

Samanaikaisesti on pelattu myös Helsingin avoin kaisamestaruusturnaus jonka voittajaksi on pelannut Hyvinkään Pasi Kulmala. Finaalissa kaatui Jouna Heikkinen lukemin 60-48.

Ottelutulokset: http://keskustelu.biljardiverkko.fi/viewtopic.php?f=3&t=15312&p=204719#p204719