Kaisan MM-kilpailu Helsingissä 21.-23.10.2016

27.6.2019

Kaisan MM-kilpailu on pelattu kahdesti aikaisemmin Kotkassa (2010 ja 2013). Kolmen vuoden välein järjestettävä biljardin suurtapahtuma tulee nyt ensimmäisen kerran pääkaupunkiseudulle
Kaisan MM-kilpailu on pelattu kahdesti aikaisemmin Kotkassa (2010 ja 2013). Kolmen vuoden välein järjestettävä biljardin suurtapahtuma tulee nyt ensimmäisen kerran pääkaupunkiseudulle

Kaisan seuraava MM-kilpailu tullaan pelaamaan Helsingin ydinkeskustassa parhaalla paikalla - Sokos Hotelli Presidentissä 21.-23.10.2016. (pe-su).

 

-------------- Kaisa MM-tiedote --------------

Kaisan MM-kisat oli tarkoitus pelata syksyllä 2016 Lappeenrannassa. Itä-Suomen ja etenkin itänaapurimme taloustilanne on kuitenkin sellainen, että mainosmyynti on siellä suunnalla hankalaa. Lisäksi organisaation matka- ja majoituskulut, sekä pöytien kuljetus- ja asennuskustannukset ovat liian korkeat, koska suurin osa työryhmästä asuu pääkaupunkiseudulla. Pyramidi MM-kisat opetti meille taas paljon. Pyrimme nyt kaikin tavoin minimoimaan riskit ja ratkaisemaan samalla muutkin ilmenneet ongelmakohdat. Lähtökohtana on plusmerkkinen tapahtuma, niin kokemuksena, kuin taloudellisestikin.

Olemme tehneet pienellä porukalla kovasti töitä tapahtuman eteen jo parisen kuukautta ja vihdoin tärkein asia on ratkaistu ja tieto voidaan julkistaa. Sopimus on saatu tänään osapuolten (SBiL/SOK) välillä valmiiksi. Lisäksi monet muut neuvottelut ovat jo käynnissä ja jotkut asiat on jo saatu `maaliinkin´.

Kaisa MM-kisat tullaan pelaamaan Helsingin ydinkeskustassa parhaalla paikalla
Sokos Hotel Presidentissä pe 21.10- su 23.10.2016.
https://www.sokoshotels.fi/fi/helsinki/ ... residentti

Pelitiloina on konferenssikerroksen suurimmat kokoustilat ja finaaliareenana toimii hotellin aamiastilanakin toimiva, kuuluisa Presidentti-sali. Pelaajat pääsevät siis huonekerroksista hissillä suoraan peliareenalle. Hotellista löytyy erilaisia ravintolapalveluita, saunatiloja, uima-allas, ym. Kivenheiton päästä löytyy nähtävää ja koettavaa vaikka millä mitalla.

Pelikäytössä meillä on 8-10 kpl Deko-merkkisiä huippupöytiä (löytyy ainakin jo EBK:lta, PVK:lta ja KouBK:n klubeilta).
Pöydät myydään tapahtuman jälkeen, ja laitan niistä myynti-ilmoituksen kuvan ja tarkkojen speksien kera ensi viikolla.

Laitamme lähiaikoina tarkempaa tietoa kaikesta, nyt alamme tekemään töitä tapahtuman eteen täydellä vauhdilla.

Hienoa!

Terveisin,

Tuomas Komi
Kaisa lajipäällikkö/ MM-työryhmän johtaja