Rovaniemen Turnaus (RG16) pelataan 12.-13.6.2021

18.5.2021

SBiL:n hallitus ja kaisajaosto on seurannut ja pohtinut koronarajoitusten tilannetta aktiivisesti ja sekavan tilanteen vuoksi kevätkauden pelaaminen on ollut tähän saakka mahdotonta. Nyt tilanne alkaa onneksi paikoitellen helpottamaan ja rajoituksia kevennetään alueittain.

Kesäkuun Rovaniemen turnaus (RG16) pelataan alkuperäisenä ajankohtanaan 12.-13.6. (ellei rajoituksia taas kiristetä). Sekä kilpailunjärjestäjä, että kaisajaosto/SBIL näyttää kilpailulle vihreää valoa.

Rovaniemen kilpailut jaetaan kahdelle salille (RBK & RKK) ja muutenkin pyritään edelleen toimimaan suositusten mukaan turvavälien ja hygienian suhteen. Se on myös avuksi, että erittäin suuri osa kaisan kilpapelaajista on kilpailun ajankohdan aikana rokotettuja vähintään kertaalleen.

Aiemmin peruuntuneille kilpailuille ei pystytä tarjoamaan uutta ajankohtaa enää tämän lisenssikauden aikana. Mutta samalla avautuu kuitenkin mahdollisuus järjestää päällekkäisiäkin avoimia kilpailuja eri paikkakunnilla, mikäli paikalliset rajoitukset sen sallivat.

Kotimaan matkailu on todennäköisesti vielä tänä vuonna erittäin suosittua kesällä verrattuna aikaisempiin normaalivuosiin, mikä antaa hyvät mahdollisuudet myös avoimien kilpailujen toteutumiselle kesän aikana. Pelaajilla on selkeästi pelihaluja nyt pitkän tauon jälkeen joten monet saattavat mielellään yhdistää lomamatkan ja kilpailemisen jos on sopivasti kisoja näköpiirissä.

Rovaniemen kilpailu kesäkuun puolessa välissä päättää myös kauden 2020-21 kausirankingin ja kausipalkinnot jaetaan sen jälkeen. Kausipalkinnoista joudutaan nipistämään osa pois, koska pottia ei ole luonnollisesti kertynyt normaaliin tapaan. Maksettavat summat ovat n.50-75% kilpailuohjekirjan summista. (Summat tarkennetaan lähempänä)

Kauden 2021-22 kilpailukalenteri on myös alustavasti julkaistu. Lisätietoja voi tiedustella tuomas.komi@gmail.com tai joni.ahola@gmail.com.

Ystävällisin terveisin,

Kaisajaosto!