Kaisakausi jatkuu vielä kesäkuussa

5.5.2020

Kaksi RG-kilpailua tullaan vielä pelaamaan kuluvan kauden aikana kesäkuussa. Jo kauan odotettu Red Ball Open pääsee starttaamaan kesäkuun ensimmäisellä viikolla 6.-7.6.2020 Kouvolassa ja kauden päättää viimeisellä viikonlopulla 27.-28.6.2020 pelattava kauden 15. RG-kilpailu Rovaniemellä. Aprillikilpailua ja Anjalankosken turnausta ei tänä vuonna järjestetä, mutta Rovaniemellä pelataan poikkeuksellisesti kauden viimeinen rankingkilpailu.

Koronarajoituksien höllentäminen mahdollistaa, että kaisakausi saa vielä kesäkuussa jatkoa ja näin koko kauden kokonaisranking huipentuu vasta kesäkuun viimeisellä viikolla.

Kaisa RG14 Red Ball Open pelataan kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna ja kisakutsu on jo uudelleen täydessä käynnissä ilmoittautumisia varten.
https://keskustelu.biljardiverkko.fi/viewtopic.php?f=3&t=17340

Luonnollisesti kilpailun aikana noudatetaan edelleen hallituksen ohjeistuksia, jätetään pelikättelyt tekemättä ja huolehditaan hyvästä hygieniasta eikä sairaana saa pelata. Kaisan kilpailukaavion aikataulutusmahdollisuudet sekä Kouvolan pelipaikat Ravintola Kaisa ja Kouvolan Biljardiklubi mahdollistavat, että pelipaikat päästään rajaamaan alle 50 henkilön läpi turnauksen.

Tornion Aprillikilpailu ja Anjalankosken turnaus sen sijaan jäävät pelaamatta. Kauden päättää kuitenkin ylimääräinen Rovaniemellä pelattava kauden 15. RG-kilpailu joka pelataan kesäkuun viimeisenä viikonloppuna 27.-28.6. RBK:n ja RKK:n yhteiskilpailuna. Kauden kokonaisranking huipentuu näin vasta aivan kesäkuun lopussa.

Rovaniemen kilpailusta lisätietoja aivan lähiaikoina mm. keskustelupalstan kautta.

Kesän aikana pelataan vielä mahdollisesti Naisten Kaisan SM-kilpailu myös 27.6. Hyvinkäällä,mutta siitä erilliset lisätiedotteet myöhemmin.

Terveisin, kaisajaosto

 

Kaisa kilpailukalenterit 2019-2020 ja 2020-2021 alustava versio:
https://www.sbil.fi/kaisa/kilpailutoiminta/